Hammond-mestari Kalle Salosen toinen levy ilmestyy helmikuussa

Kalle SalonenFunkista-, jazzista ja rhythm and bluesista vaikutteensa ammentava hammond-taituri Kalle Salonen julkaisee toisen albuminsa helmikuussa 2016. Debyyttilevyn tavoin ”Barracuda Man” – nimeä kantavan uutukaisen julkaisee helsinkiläinen Texicalli Records ja kokonaisuus tulee olemaan saatavilla niin vinyyli-, cd- kuin digitaalisessa muodossa.

Barracuda Manin edeltäjä Cat Slide oli kokonaan instrumentaalialbumi, mutta toiselle kokopitkälle levylle ovat tulleet mukaan laulusolistit Marjo Leinonen,Johanna Försti ja Hannu Pikkarainen. Tämän lisäksi äänimaailma uudella albumilla on ehtinyt muodostua edeltäjäänsä monipuolisemmaksi.
– Uudella levyllä olemme ottaneet selkeämmän harppauksen kohti jazzia ja bluesia, ammentaen 70-luvun diskosoundeista, pohtivat Kalle Salonen sekä levyn tuottaja ja Kalle Salonen Bandin rumpali Hannu Pikkarainen.

Martti Heikkinen Texicalli Recordsista on tulevasta levystä innoissaan ja näkee uudella levyllä toivottua eteenpäin menemisen meininkiä:
– Saundillisesti on tapahtunut paljon kehitystä verrattuna esikoislevyyn. Uudelta levyltä löytyy solistien myötä varmasti muutama raita joita kuullaan myös radiosoitossa.

Eikä suotta, sillä yksi hitti levyltä jo löytyykin. Radio Helsingin kesähitti 2015-äänestyksessä toiseksi tullut Salosen Radioskugga-kappale oli elokuun soitetuin kappale Radio Helsingissä.

Kalle Salonen juhlistaa uutta levyään julkaisukeikalla Nosturissa Elmun Baarissa 19.2.2016. Illan aikana   solisteina lavalle nousevat Marjo Leinonen sekä Johanna Försti, ja levymusiikista vastaavat DJ Pertti Kurikka yhdessä DJ Pyörätuoli-Antin kanssa.

https://www.facebook.com/events/182126198812117/

http://www.kallesalonen.com/
https://www.facebook.com/kallesalonenjazzband
http://lyhty.fi/valo

Kalle Salonen – kuvia, biografia yms.
http://www.kallesalonen.com/info

Keikat
16.02. Helsinki, Radio Helsinki, Barracuda Man Live @ Radio Helsinki (21-22.00)
19.02. Helsinki, Elmun Baari w/ Johanna Försti & Marjo Leinonen
09.04. Helsinki, Circus – Funky Elephant Festival w/ Johanna Försti
21.05. Helsinki, Elmun Baarin terassiklubi
04.06. Helsinki, Elmun Baarin terassiklubi
18.06. Helsinki, Elmun Baarin terassiklubi
02.07. Helsinki, Elmun Baarin terassiklubi
13.08. Helsinki, Elmun Baarin terassiklubi
27.08. Helsinki, Elmun Baarin terassiklubi

Kommentoi julkaisua