Hank Von Hell

Hank Von Hellin manageri lyttää huhut itsemurhasta: ”Hänen kehonsa oli yksinkertaisesti lakannut toimimasta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.11.2021

Julkaisimme sivustollamme hetki sitten uutisen, jossa kerroimme entisen Turbonegro-laulaja Hank Von Hellin, oikealta nimeltään Hans Erik Dyvik Husbyn, menehtyneen. Norjalainen Hank Von Hell, joka 17 vuoden ajan johti Turbonegroa, menehtyi 19. marraskuuta 49-vuotiaana.

Virallista kuolinsyytä ei ole vielä ilmoitettu, joten luonnollisesti netti on ollut täynnä kaikenlaista spekulaatiota. Nyt Von Hellin manageri ja paras ystävä Boye Nythun katkoo kuitenkin siivet kaikilta itsemurhaan liittyviltä huhupuheilta.

”Viime päivinä olemme nähneet ja havainneet paljon huhuja Hans-Erikin kuolemasta. Voin kiistää, että Hans-Erik olisi ottanut oman henkensä. Hänellä oli optimistisia tulevaisuudensuunnitelmia ja paljon mitä odottaa”, Nythun kertoo Se og Hørille ja jatkaa:

”Ei ole mikään salaisuus, että Hans-Erikin elämä on ollut toisinaan rankkaa. Hän on kertonut siitä avoimesti myös aiemmin. Viime kuukaudet ovat olleet hänelle erityisen vaikeita, ja valitettavasti rankka elämä kasvoi hänelle liian suureksi. Hans-Erikin keho ei enää kestänyt sitä. Hänet löydettiin Slottsparkenista. Hänen kehonsa oli yksinkertaisesti lakannut toimimasta. Se on traagista, ja nyt pyydämmekin rauhaa.”

Nythun kertoo, että Hank Von Hellin tapauksesta ei olla lähiaikoina antamassa enempää informaatiota, mutta että hän oli päättänyt avata nyt suunsa huhujen kitkemiseksi.