Rimbacher © Milla Kilpi

Hard rock -kokoonpano Rimbacherilta uusi single ”Chasing Ghosts” – Studioalbumi ulos myöhemmin tänä vuonna

Kirjoittanut Jouni Lepistö - 19.2.2022


Rimbacher on Jyväskylästä ponnistava rockbändi, joka nojaa biiseissään perinteisiin kasarirockin kulmakiviin. Siinä missä bändin edellinen single Cocaine Eyes & Nicotine Stains oli turboahdetun aussirockin ja 80-luvun tukkahevin ristisiitos, nyt julkaistava Chasing Ghosts” on astetta kevyemmällä ja ilmavammalla poljennolla sykkivä riffien täyteinen rock-iloittelu. Uuden singlen lyriikkavideon voit tarkastaa täältä.

”Kappaleen sanoitukset kertovat siitä tunteesta, kun unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen saa vain janoamaan lisää huippufiiliksiä ilman, että koskaan olisi tyytyväinen pitkässä juoksussa. Kertoja kuitenkin on tiedostanut, ettei noiden fiilisten jatkuva saavuttaminen ole tae onnellisuudelle, vaikka on tottunutkin kaavamaisesti aina niitä tavoittelemaan”, biisin sanoittaja Reisca Morani kertoo.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta täyspitkältä albumilta poimittujen sinkkujen voimin Rimbacher suuntaa kohti pikkuhiljaa aukeavia keikkalavoja.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”En malta odottaa, että päästään taas nousemaan lavalle! Viime kerta oli edellisen sinkkumme julkaisukeikka Jyväskylän Popparissa marraskuussa juuri ennen kuin paikat menivät taas kiinni. Sen jälkeen olemme käyttäneet ajan hyödyksemme. Olemme keskittyneet livesettimme hiomiseen ja debyyttialbumimme viimeistelyyn. Välillä kuitenkin inspiraatio on iskenyt, ja olemme päätyneet säveltämään uusia biisejä”, Niko naurahtaa.

Bändin keulahahmo Niko Rimbacher menestyi The Voice Of Finlandissa Michael Monroen tiimissä, ja yhteistyö Monroen kanssa on jatkunut myös ohjelman jälkeen. Laulajansa sukunimestä nimensä ottanut bändi kuitenkin painottaa, ettei kyse ole sooloprojektista, vaan tasavertaisesta ja yhteen hiileen puhaltavasta rock-rykmentistä.

Tulevia keikkoja 2022: 
5.3. Rock Bike, Keuruu
9.4. Utopia, Turku
13.5. Ilokivi, Jyväskylä

Rimbacher on:
Niko Rimbacher – laulu 
Osku ”Sticky” Kilpi – kitarat ja taustalaulu
Jim ”Jimbo” Heikkinen – kitarat ja taustalaulu
Reisca Morani – bassokitara ja taustalaulu
Pauli Skrikberg – rummut

RIMBACHER | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Promokuva: Milla Kilpi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy