Hard rockia Alter Bridgen ja 3 Doors Downin kaikujen kera – arviossa Wolfen Reloadedin tuleva toinen albumi ”The Ghost From Within”

Kirjoittanut Aleksi Parkkonen - 15.4.2024

Nelihenkinen Wolfen Reloaded on toistaiseksi suhteellisen tuntematon tekijä, joka omaa kuitenkin paljon kyvykkyyttä ja potentiaalia. Saksalaisyhtyeen tulevan ”The Ghost From Within” -albumin kappaleet sisältävät hard rockin rosoisuutta sekä tarttuvuutta, joka ilmenee erityisesti kertosäkeistöissä. Toistuvat kertosäkeistöt eivät kuitenkaan mene yli hyvän maun rajan – eli ne eivät toistu päättömän paljon, vaan sopivissa määrin. Raskaiden riffien ohessa kappaleissa on myös ilmavuutta, joka antaa niihin tasapainottavaa kontrastia.

Vokalisti Christian Freimoserin matala ja aavistuksen nasaali ääni muodostaa myös merkittävän osan yhtyeen tavaramerkistä. Vaikka Freimoserin ääniala ei ole erityisen laaja, hoitaa hän tehtävänsä moitteitta. Vokalisti onnistuu kuitenkin yllättämään ”Dangerous Minds”- ja ”Broken” -kappaleilla. Kyseisillä kappaleilla Freimoserin ääni kun tuo mieleeni Deep Purplen Ian Gillanin, mikä kielii hienosta suorituksesta. ”Broken” on myös itsessään albumin vakuuttavin kappale, ja samalla myös ainoa balladi.

”The Ghost From Within” ei sisällä mitään järisyttävän uutta eikä ennenkuulumatonta, mutta albumi on joka tapauksessa laadukas. Wolfen Reloaded on rutistanut toukokuussa julkaistavalle toiselle albumilleen tasokkaan kymmenen kappaleen otannan. Saksalaisyhtyeen ulosannissa on havaittavissa sukulaisuutta 3 Doors Downin ja Alter Bridgen kanssa, mikä ei ole lainkaan huono asia. ”The Ghost From Within” on tasapainoinen pitkäsoitto, joka kestää kuuntelua enemmänkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kappalelista:

Yhtyeen Facebook-sivulle pääset tästä: https://www.facebook.com/wolfenreloaded

Kirjoittanut: Aleksi Parkkonen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat