Hard rockia Jyväskylästä – Face The Legacyn ”As You’re Gone” on Jyväskylä Rock Academyn vuoden ensimmäinen julkaisu

Kuva: Keijo Penttinen

Jyväskyläläinen hard rock -yhtye julkaisee debyyttisinglensä tänään perjantaina 19.1.2018. Jyväskylä Rock Academyssa mukana oleva yhtye esittäytyy perjantaina myös YouTubessa julkaistavalla musiikkivideolla. Vuonna 2015 perustetun yhtyeen keikkakalenteri kattaa jo noin 40 esiintymistä ympäri Suomea. Viime vuonna Face The Legacy teki kaksi Suomen kiertuetta, joiden aikana bändi kolusi kaupunkeja Etelä-Suomesta aina Lappiin asti.

Face The Legacy on ehtinyt saada oppia Noora Louhimolta (Battle Beast), Douglas Blairilta (W.A.S.P.) ja Mikko Von Hertzeniltä (Don Huonot, Von Hertzen Brothers). Bändi on ollut mukana valtakunnallisessa Rock Academy Finland- hankkeessa ja Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa vuodesta 2015.

As You’re Gonessa” on reilusti vaikutteita itselle tärkeästä 80-90 luvun hard rockista. Tästä huolimatta biisistä voi kuulla modernimpaa meininkiä ja selkeää melodisuutta. Kun aloitimme parisen vuotta sitten työstämään kappaletta, oli jo tekovaiheessa miltei selvää, että tästä tulee sinkkubiisi!, kitaristi Elias Suhonen kommentoi.

As You’re Gone” julkaistaan tänään perjantaina 19.1.2018 tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play). Kappale on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös tuottanut, miksannut ja masteroinut singlen.

Kommentoi julkaisua