Hardcore-muusikko Brian Kemsley esti vauvan kaappaamisyrityksen New Yorkissa

Ihmiset tekevät sekopäisiä ja kamalia asioita, mutta onneksi on myös sellaisia kulkijoita, jotka pyrkivät auttamaan lähimmäisiä silloin kun sille on tarvetta. Yhdysvalloissa nähtiin New York Cityssa viikko sitten pelottava näytös, kun ohikulkija tarttui yhtäkkiä erään äidin lastenvaunuihin ja yritti anastaa vaunuissa maanneen vauvan itselleen.

Tässä kohtaa kuvioihin astui hardcore-muusikko ja thainyrkkeilijä , joka kertoo kuulleensa äidin huudon istuessaan puistonpenkillä Madison Square Gardenissa. Kemsley liittyi muiden paikallaolijoiden joukkoon, ja mies saatiin irrottamaan otteensa vaunuista, jolloin äiti pääsi pakenemaan paikalta lapsensa kanssa.

Sekava mies alkoi käyttäytyä väkivaltaisesti ja kysellä uhkaavasti, että mistä ihmiset tietävät, ettei vauva ollut oikeasti hänen. Tässä kohtaa Kemsleyn oli pakko taltuttaa väkivaltainen mies ja estää tätä pakenemasta, joten hän otti miehestä takakuristusotteen, jonka jälkeen hän siirtyi maassa turvavyöotteeseen pitäen miehen visusti paikallaan.

Poliiseilla kesti kokonaisuudessaan 30 minuuttia saapua paikalle, joista 15 minuutin ajan Kemsley joutui pitämään rimpuilevaa ja kiroilevaa miestä maassa aloillaan. Kemsleyn kertoman mukaan mies yritti monta kertaa lyödä tätä päällään, ja prosessin aikana Kemsleyn jalka puutui pahasti. Hän myös pelkää Facebookissa kirjoittamansa tekstin perusteella saaneensa koronan tapauksen takia.

Ammattitappelija Kemsley ei kertomansa mukaan halunnut vahingoittaa miestä tilanteessa.

”Prioriteettina tulisi aina olla saada tilanne rauhoittumaan, ja pitää kaikki turvassa, ei satuttaa toisia”, Kemsley kertoo uutiskanava ABC7:lle.

Uhkaava mies oltiin myöhemmin toimitettu psykiatriselle osastolle, ja paikalta karannut äiti oli palannut paikalle kiittämään Kemsleyta. Kemsley itse ei pidä tekoaan erityisenä, vaan painottaa, että jokainen newyorkilainen olisi tehnyt samoin.

”Rima sankaruudelle ei pitäisi olla näin matala. Tämän pitäisi olla jokaisen velvollisuus”, hän kertoo.

Kemsley on toiminut kitaristina hardcore-yhtye Outbreakissa.

Kommentoi julkaisua