Hardcore-punk yhtye Tryer julkaisee huhtikuussa neljännen albuminsa – ensimmäinen single julki

Nopeasti sahaava hardcore-punk-heavy-yhtye Tryer julkaisee huhtikuun 12. päivä ”Ei kuole koskaan” -nimisen albuminsa Suicide Recordsin kautta. Yhtye lupaa musiikin olevan nopeaa, kääntyilevää ja ojanpenkkoja hätyyttelevää ärhentelyä. Ensimmäinen single ”Tavat ja tarpeet” on nyt kuultavissa uutisen lopusta. Yhtye toteaa albumista seuraavasti:

”Otimme askeleen takaisin kohti hardcorea. Tää on taas sekä rajumpi että vauhdikkaampi levy mitä edellinen ja soundillisesti heittämällä paras, mitä ollaan tehty. Levy kuulostaa laadukkaalta ja ammattimaiselta mutta silti Tryeriltä: likaiselta, sopivan räkäiseltä ja hätäiseltä.
Jonkin taianomaisen puristamisen ja rehellisen yrittämisen tuloksena tämäkin albumi saatiin kasaan, ja prosessi kuuluu meistä välittömyytenä ja yllätyksellisyytenä. Tunteiden myrskyaallokossakin oli fiilis, että nyt vaan tehdään sairaita biisejä, joita on hauska soittaa. Luotettiin hetken mielijohteisiin eikä välitetty, millaisia biisejä levyllä olisi ’pitänyt’ olla. Samaan aikaan tietynlainen kaaos ja laadukkaat biisit muodostavat eheän kokonaisuuden, jota voi valehtelematta kutsua meidän parhaaksi tuotokseksi.”

Tryer soittaa levynjulkkarikeikat 12. päivä huhtikuuta Helsingissä Kuudennella Linjalla ja 13. päivä huhtikuuta Tampereen Olympia-korttelissa. Molemmilla keikoilla on mukana myös amerikkalainen The Queers.

Albumin kappalelista:

1. Omasta naamasta nuolen
2. Vaivoin ehjä, vaivoin vain
3. Pala auringosta
4. Zen
5. Maanantain armolahja
6. Tavat ja tarpeet
7. Ei kuole koskaan
8. Hunter S. Nixon
9. Mielensärajoittaja
10. Katumusharjoitus
11. Vertauskunta

Kommentoi julkaisua