Harm's Way

Hardcore-yhtye Harm’s Way saapuu ensi kertaa Suomeen syyskuussa

Kirjoittanut Teemu Hakala - 15.6.2018
Harm’s Way

Chicagolainen hardcore-yhtye Harm’s Way soittaa kaksi eksklusiivista Pohjois-Euroopan-keikkaa Helsingissä ja Lahdessa. Vuonna 2006 perustettu Harm’s Way on noussut energisten keikkojen ja tasokkaiden julkaisujen ansiosta yhdeksi 2010-luvun suurimmista hardcore-bändeistä. Yhtye julkaisi alkuvuodesta runsaasti kehuja keränneen neljännen albuminsa ”Posthumanin”, jolla bändin industrialsävytteinen hardcore viedään äärimmilleen. Warped Tourin ja Godfleshin kanssa soitetun kotikeikan jälkeen Harm’s Way saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Molemmat keikat ovat intiimejä klubikeikkoja – lippuja on myynnissä rajoitetusti!

”There’s a beauty to how Harm’s Way throw around such weight like boulders are pillows.”

https://harmswayband.bandcamp.com/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ravage Ritual on levittänyt negatiivista hardcoreaan jo vuodesta 2011. Seinäjokelaisten vuonna 2016 julkaisema toinen täysipitkä, ”Higher Power”, keräsi paljon huomiota ja tarjosi yhtyeelle myös keikkoja Keski-Euroopassa Integrityn kanssa. Nyt Ravage Ritual valmistautuu julkaisemaan uuden ep:n loppukesästä Power Trip Recordsin ja Unquiet Recordsin kautta. Harm’s Way-keikoilla kuullaan materiaalia ep:ltä.
https://ravageritual.bandcamp.com/

Last Dropilla homman nimi on niin ikään hardcore, ja raskas sellainen. Vuonna 2015 aloittanut bändi on saanut nostetta ja viimeisen vuoden aikana ehtinyt soittaa keikkoja jo Keski-Euroopassa ja Ukrainassa. Demon ja split ep:n tamperelaisen Gray Staten kanssa ulos pistänyt Last Drop valmistautuu nyt julkaisemaan uuden ep:nsä.
https://lastdrophc.bandcamp.com/

Out of Breath on lahtelaisen hardcore-scenen vakiokasvoja. Beatdownia murjova OOB on soittanut useamman Euroopan-kiertueen ja julkaisukatalogikin on ekstensiivinen. Tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan juhlistava bändi on kirjottamassa uutta täyspitkää. Harm’s Wayn Torven-keikka on Out of Breathin ainoa Lahden-keikka ennen levyn julkaisua.
https://outofbreath.bandcamp.com/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Long Gone tulee Kanta-Hämeestä ja operoi metallisävytteisen hardcoren maailmassa. Judas Chair Collectiven kantarosteriin kuuluva yhtye ottaa oppia alan klassikoista tyylikkäästi. Ensimmäisen demonsa vuonna 2014 julkaissut bändi esitteli viime vuonna saksalaisen Vegas -yhtyeen kanssa toteutetun splitin, joka huomioitiin myös Maximum Rock’n Rollissa.
https://longgonehc.bandcamp.com/

Ti 11.9.2017 Helsinki, Semifinal w/ Ravage Ritual & Last Drop
– Ennakkoliput Tiketistä: 18€ + palvelumaksu
– Liput ovelta (jos jäljellä): 20€
– Eteispalvelumaksu: 3€
– Ikäraja: K18

Ke 12.9.2017 Lahti, Torvi w/ Ravage Ritual, Out of Breath & Long Gone
– Soitot klo 20-23. Viimeiseen Helsingin-junaan ehtii.
– Liput ennakkoon: 15€ – sähköpostilla: circuitbreakerbookings(at)gmail(piste).com
– Liput ovelta: 15€
– Ikäraja: K18

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat