Haussa parempi kitara-/bassosoundi? Suositut Orangen vahvistimet ovat nyt tarjouksessa Soundtoolsilla

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.4.2022

Orange on legendaarinen kitara- ja bassovahvistimien valmistaja, jonka tuotteet ovat monen niin ammattilaisen kuin aloittelijan valinta laajan valikoiman ja laadukkuuden takia. Orangen vahvistimilla ovat soittaneet ja soittavat monet historian ja tämän päivän merkittävimmistä muusikoista, mukaan lukien muusikoita yhtyeistä kuten Led Zeppelin, Slipknot, In Flames, Asking Alexandria, KoRn, Deftones, Mastodon, Monolord, Iron Maiden ja Sepultura. Vain muutaman mainitaksemme.

Valmistajan tuotteet ja jo ikoniseksi muodostunut kirkkaan oranssi väri ovat tuttu näky niin studioissa kuin keikkalavoilla ympäri maailman. Värivaihtoehdoksi löytyy kuitenkin myös musta, jos ei kirkkaammat värit miellytä omaa silmää.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

Soundin puolesta loistaa Orange niin puhtailla kuin särötaajuuksilla. Useista vahvistimista löytyvä kaiku on äärimmäisen kehuttu varsinkin puhtaan soundin kanssa, saaden soundiin lisää eloa ja sopien niin pienelle treenikselle kuin isommalle areenalle. Vahvistimien puhdas sointi on muutenkin äärimmäisen täyteläinen ja suuren kuuloinen. Myös säröjen puolella osaa Orange miellyttää niin kevyen rockin kuin raskaammankin metallin soittajia tarjoten laajan valikoiman vahvistimia erilaisilla särövaihtoehdoilla.

Voit kuunnella Orangen soundia ja katsoa esittelyä eri muusikoiden toimesta valmistajan sivuilta tästä.

Suomalainen Finntroll on yksi Orangea suosivista yhtyeistä. Yhtyeen kitaristi Samuli Ponsimaa kertoo Orangen vahvistimista seuraavaa:

”Orangeissa pidän erityisesti siitä, että ne toistaa vain mitä niistä soittaa itse läpi, eli kaikki kuuluu, mokatkin! Eli soittajan soitto todellakin kuuluu ja soundin kun soundin saa kyllä kaivettua vaikka mihin tarkoitukseen, itse käytän sitä kaikissa projekteissa, stoner fuzzimörinästä vanhan death metallin kautta Finntrollin uudempiin heavy soundeihin.”

– Samuli Ponsimaa, Finntroll

Soundtools tarjoaa Kaaoszinen lukijoille -15% kaikista Orangen vahvistimista ja kaiuttimista, yli 150€ ostoille saa mukaan myös laadukkaan Orangen instrumenttikaapelin! Hyödynnä tarjous Soundtoolsin nettikaupassa käyttämällä alekoodia KaaosOrange22 tai sanomalla kampanjasta myymälän kassalla.

Selaa Soundtoolsin valikoimaa nettikaupasta alla olevista linkeistä tai käy kokeilemassa tuotteita myymälässä osoitteessa:
Teollisuuskatu 21
00500 Helsinki

Orangen vahvistimet ja kaapit kitaralle:

https://soundtools.fi/kategoria/soittimet-ja-vahvistimet/vahvistimet-ja-kaapit/kitaravahvistimet-kaapit/

Orangen vahvistimet ja kaapit bassolle:

https://soundtools.fi/kategoria/soittimet-ja-vahvistimet/vahvistimet-ja-kaapit/bassovahvistimet-kaapit/