HBO julkaisee Woodstock ‘99: Peace, Love, And Rage -dokumenttielokuvan – mykistävä traileri katsottavissa

Kirjoittanut Joonas Arppe - 8.7.2021
Limp Bizkit oli yksi Woodstockin pääesiintyjistä vuonna 1999.

Laadukkaista alkuperäisohjelmistaan tunnettu HBO julkaisee surullisenkuuluisan Woodstock ’99 -festivaalin kohtaloa käsittelevän Woodstock ‘99: Peace, Love, And Rage -dokumenttielokuvan.

Jimi Hendrixin ja hippirakkauden katkuisesta nimestään huolimatta tapahtuma oli niin kaukana alkuperäisestä vuoden 1969 Woodstockista kuin olla voi ja saattaa; polttava helle ja ylihintainen vesi yhdessä riittämättömien saniteetti- ja ruokapalveluiden kanssa riitti kääntämään rauhan ja rakkauden nimissä järjestetyn tapahtuman mellakaksi.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

New Yorkin Romessa järjestetyllä festivaalilla nähtiin viikonlopun aikana lähes 400 000 kävijää. Tapahtumassa esiintyivät mm. Metallica, Rage Against The Machine, Korn, Megadeth ja Limp Bizkit.

Limp Bizkitin kitaristi Wes Borland kommentoi tapahtumaa vuonna 2015:

”Se oli todella huono idea, Woodstock ’99 – en koe olevani siitä millään tavoin vastuussa. Promoottorit kinusivat ihmisiltä liikaa rahaa vedestä, ja pankkiautomaateista loppui raha. Olot olivat järkyttävät.”

Katso HBO:n Woodstock ‘99: Peace, Love, And Rage -traileri alta: