Heavy Metal Heart -festivaali tuo Scar Symmetryn Suomeen lokakuussa

Scar Symmetry 2014 2Heavy Metal Heart Festival järjestetään lokakuussa kolmatta kertaa Helsingissä. Vaikka tapahtuman historia Suomen maaperällä on vielä varsin lyhyt, HMH viettää 10. juhlavuottaan ja tarjoaa sen kunniaksi metalliviihdettä huomattavasti kattavammin kuin kahtena edellisenä vuonna.

Heavy Metal Heart laajentaa repertuaariaan tänä vuonna kolmelle eri venuelle, joissa on mahdollista nähdä kaiken kaikkiaan yhdeksän bändiä kaksipäiväisen tapahtuman aikana. Vaikka kaikki keikat kuuluvatkin osaksi Heavy Metal Heart 10 kattausta, yleisön on mahdollista valita keikkapaikkojen välillä sen mukaan mikä kiinnostaa tai halutessaan ostaa kombolippu, jolla pääsee liikkumaan vapaasti klubilta toiseen.

HMH 10 tapahtuman pääesiintyjiksi on kiinnitetty heavymetaljyrä Battle Beast, ruotsalaisen melodeathin pioneeri Scar Symmetry sekä groove metal- yhtye Profane Omen.

Scar Symmetry poikkeaa tapahtumassa Skandinavian kiertueellaan ja esittelee yleisölle tulevaa ”The Singularity – Phase II” albumiaan. Profane Omen heittää puolestaan tapahtumassa spesiaalikeikan, ja soittaa 10 vuotta sitten julkaistun ”Beaten into Submission”- albuminsa alusta loppuun.

Muita tapahtumaan kiinnitettyjä bändejä ovat Astralion, Amoth, Medicated, Reflection Dies ja Falling From Grace. Kattauksen yhdeksäs bändi tullaan valitsemaan netissä käynnissä olevan bändiäänestyksen kautta ja julkistetaan syyskuussa.

HMH 10 ennakkoliput ovat jo saatavilla Tiketissä.

Heavy Metal Heart 10 // 21.-22.10.2016 // On The Rocks – Bar Bäkkäri – Virgin Oil Co.

Liput:
On The Rocks pe 9,50€/11€
Bar Bäkkäri la 16,50€/17€
Virgin Oil Co. la 18,50€/20€
HMH Full 40€

www.tiketti.fi
www.hmhfestival.net
www.facebook.com/hmhfestival