Heavy Metal Heart Festival 2021 lokakuussa Helsingissä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.4.2021
Equilibrium @ HMH13

Tänä vuonna järjestyksessään viidestoista HMH Festival järjestetään Helsingissä, On The Rocksissa 15.-16.10.2021. Mukana tapahtumassa on joukko melodisen death metalin timantteja.

Perjantain pääesiintyjäksi kiinnitetty Kalmah on kiistämättä kotimaisen melodeathin kärkikastia, ja upottaa lokakuisen metalliyleisön synkillä sävelillään kuolon utuiseen ja kalmankatkuiseen suohon. Ruotsalaista melodista death metalia tapahtumaan saapuu tarjoilemaan parin vuoden hiljaiselon jälkeen uuden levyn lähitulevaisuudessa julkaiseva The Duskfall. Yhtye on jo pitkän linjan konkari ja nähty Suomessakin keikalla muutamaan otteeseen. Uuden levyn myötä bändi aktivoituu jälleen ja osana levynjulkaisukiertuettaan poikkeaa myös HMH Festivaleilla. Viime vuonna uuden levyn julkaissut Noumena esittelee tapahtumassa sekä uusia kappaleitaan että vanhempaa tuotantoa. Luvassa on aimo annos melankoliaa, syviä tunteita ja raskasta sanomaa.

Kotimaista melodeathin uudempaa, mutta silti äärimmäisen sakeaa verta lavalla vuodattavat viime vuonna toisen pitkäsoittonsa ”The Coven” julkaissut Torchia, debyyttilevynsä pian julkaiseva Voidfallen ja järeääkin järeämpi rovaniemeläinen I Am Your God, jonka debyyttilevy ”The Resurrection” julkaistiin viime vuoden lopulla saksalaisen Out Of Linen kautta. Folkimpaa osastoa HMH:ssa tarjoilee oululainen troll/pagan-metalliyhtye Verikalpa, joka saattaa koko yleisön raivokkaaseen tuoppitanssiin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

HMH-kattaus on tällä erää viimeistä timanttia vaille julki. Lauantain pääesiintyjä tullaan julkistamaan myöhemmin.

HEAVY METAL HEART 2021 FINLAND
On The Rocks, Helsinki

Perjantai 15.10.
27/29e

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

KALMAH
Verikalpa
The Duskfall (SWE)
Noumena

Lauantai 16.10.
27/29e

TBA
Torchia
Voidfallen
I Am Your God

HMH Full (2pv)
49e

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

www.heavymetalheart.com
www.facebook.com/heavymetalheartagency
www.facebook.com/hmhfestival
www.instagram.com/heavymetalheartagency
www.instagram.com/hmhfestival

Luetuimmat

Uusimmat