Heavy Metal Heart järjestetään neljättä kertaa Helsingissä lokakuussa: mukana festivaalissa mm. Xandria, Korpiklaani sekä Fear Of Domination

Heavy Metal Heart Festival järjestetään 6.-7.lokakuuta 2017 neljättä kertaa Helsingissä. Kaksipäiväinen Heavy Metal Heart 11 tapahtuma rakentuu tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdelle venuelle ja tapahtumassa on mahdollista nähdä kaiken kaikkiaan 8 bändiä. Alkuperäinen 2 päivää, 3 venueta, 9 bändiä – konsepti joutui tämän vuoden tapahtuman osalta taipumaan pieneen rakennemuutokseen tapahtumajärjestäjästä riippumattomista syistä. Tämä ei kuitenkaan tule menoa haittaamaan sillä kattaus on kova ja meininki sen mukainen!

Heavy Metal Heart 11 tarjoilee yleisölle mukavan poikkileikkauksen metallin alagenrejä. Mukana on myös perinteisesti pitkänlinjan metallikonkareiden lisäksi joukko kuumia nousevia nimiä. Tänäkin vuonna Heavy Metal Heart pyörittää päitä niin folkmetallin kuin metalcorenkin tahtiin. HMH11 tapahtuman pääesiintyjiksi on kiinnitetty kotimainen folkmetalyhtye Korpiklaani, saksalainen sinfonista metallia soittava Xandria sekä shock-industrialmetallin ylpeys Fear Of Domination. Mukana karkeloissa ovat myös Brymir, Lost In Grey, Reflection Dies, Crucify The Faith sekä Winterthroned.

Yleisöllä on mahdollisuus ostaa tapahtumaan venuekohtaisia lippuja tai kiertää koko tapahtuman HMH Full – lipulla, joka kattaa sisäänpääsyn kaikille keikoille. Lauantain osalta keikkojen aikataulut tullaan järjestämään niin, että yleisö ehtii siirtyä On The Rocksista Virgin Oiliin ja nähdä halutessaan kaikki illan viisi bändiä.

Hommaa lippusi jo ennakkoon ja varmista paikkasi syksyn metallikekkereissä!

Liput ennakkoon myy Tiketti.

www.hmhfestival.net
www.facebook.com/hmhfestival
Instagram: @hmhfestival

Ikäraja: K-18

PERJANTAI 6.10.
On The Rocks
10/13€
FEAR OF DOMINATION
REFLECTION DIES
CRUCIFY THE FAITH

LAUANTAI 7.10.
On The Rocks
16,50/19€
XANDRIA (GER)
LOST IN GREY

Virgin Oil
18,50/22€
KORPIKLAANI
BRYMIR
WINTERTHRONED

HMH Full (kattaa tapahtuman kaikki keikat) 39€

Kommentit