Heavy metal -ympyröistä tuttu harmonikansoittaja Netta Skog kiertää Suomea syyskuussa ”The Greatest Movies of All Time” -kiertueen merkeissä

Heavy metal -ympyröistä tutun harmonikansoittaja Netta Skogin, 28, viime vuonna ensi-iltansa Karkkilassa saanut loppuunmyyty ”The Greatest Movies of All Time” -konsertti saa vihdoin jatkoa. Skog toteuttaa menestyksekkäällä konseptilla nyt kuuden konsertin mittaisen kiertueen syyskuussa, jonka tapahtumakaupunkeina ovat Kitee, Imatra, Espoo, Salo, Kokkola ja Ikaalinen.

”Ensi-ilta sai näköjään sen verran hyvän vastaanoton, että Karkkilan-konserttiinkin oli jonotuslista. Sain konsertin jälkeen paljon kommentteja ympäri Suomen, että tämä pitää saada muuallekin ja tässä sitä nyt ollaan.” Skog kertoo.

The Greatest Movies of All Time on konsepti, jossa Skog soittaa itse sovittamansa kahdeksan eri elokuvan soundtrackien musiikkia. Kaksituntinen konsertti sisältää musiikkia elokuvista Pirates of the Caribbean, Leijonakuningas, Jurassic Park, Forrest Gump, Kaunotar ja Hirviö, Schindlerin lista, Braveheart ja Titanic. Kyseessä ei ole suinkaan perinteinen harmonikkakonsertti, vaan Skog näyttää, miten Roland-digiharmonikka taipuu niin uskomattomaan muotoon, ettei sitä silmät sulkiessaan voi uskoa harmonikaksi.

Vastaavanlaista konseptia ei ole missään muualla maailmassa tehty, koska Skog on yksi harvoista digiharmonikansoittajista koko maailmassa ja tietää, minkälaisia projekteja hänen kollegoillaan maailmalla on menossa. Vaikka Skog on lavalla täysin yksin, hänen tukenaan kokonaisvaltaisen konserttielämyksen saavuttamiseksi ovat valotaiteilja Mikko Skyttä sekä äänimestari Eero Harden.

”Vaikka et diggaisikaan harmonikkamusiikista ja rakastat elokuvamusiikkia, niin heitä ne ennakkoluulot roskiin, ja tuu kattomaan ja kokemaan tää show. Ehkä mielesi muuttuu harmonikan suhteen!”

Kaikki konsertit alkavat klo 19 ja kestävät 2h sisältäen väliajan. Katso tapahtumapaikat alta:

7.9. KITEE, Kitee-sali (nettaskog.com)

8.9. IMATRA, Kulttuuritalo Virta (ticketmaster.fi)
14.9. SALO, Teatteri Provinssi (lippu.fi)

20.9. ESPOO, Sellosali (lippu.fi)

27.9. KOKKOLA, Konservatorio (harmonikkaliitto.fi)

28.9. IKAALINEN, Oma Tupa (harmonikkaliitto.fi)

Liput alkaen 20e (lippuhinnat vaihtelevat paikkakunnittain)

Lipunmyynti: www.lippu.fiwww.ticketmaster.fiwww.harmonikkaliitto.fiwww.nettaskog.com

Kommentoi julkaisua