Heidi Aho Fullsteamin toimitusjohtajaksi

Heidi Aho 2014Fullsteamin pitkäaikainen tuotantopäällikkö Heidi Aho aloittaa yhtiön uutena toimitusjohtajana 1.5.2014 alkaen. Ennen Fullsteamille siirtymistään vuonna 2008 Aho työskenteli Vantaan Festivaalit Oy:n palveluksessa Ruisrockin ja Ankkarockin festivaalikoordinaattorina.

Heidi Aho kertoo, että hänen keskeisenä tavoitteenaan on tukea Fullsteamin olemassa olevan ammattitaidon kehittymistä sekä tukea yhtiön kasvua ja mainetta luotettavana alan toimijana.

”Fullsteamilla on upea henkilökunta, jolta löytyy hillitön määrä ammattitaitoa, joten nimitys on suuri kunnia. Tarkoituksenani on jatkossakin vahvistaa Fullsteamin omaa linjaa ja innovatiivista toimintakulttuuria. Yhtiön henkilöstömäärä on kasvanut viime vuosina vauhdilla, ja toivottavasti pystyn tarjoamaan tukea ja apua, jotta uusia ideoita syntyy edelleenkin,” Aho kommentoi.

Fullsteamin perustaja ja pääomistaja Juha Kyyrö jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana, ja vähemmistöosakas Johannes Kinnunen keskittyy jatkossa Fullsteamin hallintojohtamiseen ja viestintään. Management Oy:n toimitusjohtaja Virpi Immonen jatkaa nykyisessä tehtävässään.

”Heidillä on ollut tärkeä rooli Fullsteamin kasvussa Suomen parhaaksi tapahtumajärjestäjäksi. Pidän erityisesti Heidin johtamistavasta esimiehenä ja olen vakuuttunut, että hänen johdollaan Fullsteamista tulee entistäkin parempi yhteistyökumppani ja työyhteisö,” Juha Kyyrö toteaa.

Fullsteam on itsenäinen musiikkialan yhtiö, jonka toiminnan osa-alueita ovat muun muassa konserttien järjestäminen, ohjelman- ja artistien välitys, levyjen julkaiseminen sekä erillisinä yhtiöinä manageri- ja kustannustoiminta. Yhtiö on ollut viime vuodet Suomen suurin ulkomaisten artistien maahantuoja konserttien määrässä laskettuna. Vuonna 2013 Fullsteamin buukkaamat ulkomaiset ja yhtiön edustamat kotimaiset artistit soittivat runsaat 1100 konserttia. Emoyhtiö Fullsteam Records Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli 8,7 miljoonaa euroa, ja Fullsteam-konsernissa työskentelee nykyisin 23 henkilöä.

Kommentoi julkaisua