Heinäkuussa saadaan kuultavaksi muutamia uutuuslevyjä. Maistuisiko Abbath tai Thy Art is Murder?

Kirjoittanut Rudi Peltonen - 29.6.2019

Levyhyllyssä näyttää olevan tyhjää tilaa! Mobiililaitteen muistiin mahtuisi vielä lisää kuunneltavaa! Mietitkö nyt, mitä uusia julkaisuja kannattaisi hankkia? Miltä yhtyeeltä on tulossa uutta musiikkia? Heinäkuun helteisiin on kyllä tarjolla jonkin verran kokoelmia, uudelleenjulkaisuja ja live-tallenteita, mutta uuden musiikin saralla on huomattavasti hiljaisempaa. Muutama rohkelikko uskaltaa julkaista myös kesälevyjä.

Abbath – Outstrider

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Kun tämä Bergenin mies julkaisee uutta musiikkia, koko maailma odottaa henkeään pidätellen. Ja vielä suuremmalla mielenkiinnolla odotellaan, millaisia pläjäyksiä tulevat keikat olemaan. Nyt eetteriin sylkäistään sydänkesällä toinen albumi mr. Abbathin omaa nimeä kantavan bändin kanssa.

Sabaton – The Great War

Sabaton on viihdyttänyt kevään mittaan kansaa julkaisemalla useita videoita historiakanavallaan. Nyt luvassa on kuitenkin uutta tuotantoa, jonka tahdissa power metalin ystävät varmasti pääsevät taas laittamaan jalalla koreasti. Hyvin tutulta tämä kuulostaa, joten bändin ystävät tuskin tulevat pettymään.

Thy Art is Murder – Human Target

Australialainen deathcore-bändi Thy Art is Murder on reilussa kymmenessä vuodessa kasvattanut tasaisesti suosiotaan, ja moni laskee sen nykyään kuuluvan oman genrensä kärkikastiin. Bändin viidennellä levyllä tuskin vauhtia säästellään.

Batushka – Hospodi

Puolalaisesta Batushkasta liikkuu maailmalla tällä hetkellä kahta eri versiota. Bartłomiej Krysiukin Batushka solmi toukokuussa sopimuksen Metal Blade Recordsin kanssa ja on nyt julkaisemassa “Hospodi”-nimistä levyä. Mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan tämä soppa vielä kiehuu, koska yhtyeen toinen versio saattoi levynsä pihalle toukokuussa.

Wormwood – Nattarvet

Ruotsalainen uudempi melodisen black metalin nimi käväisi Suomessa ainakin pari vuotta sitten Batushkan lämppärinä Turun Kårenilla. Nyt tämä Thyrfingin jalanjälkiä asteleva bändi julkaisee toisen albuminsa