Hellsinki Industrial Festivalin ohjelmisto valmis

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.9.2022

Hellsinki Industrial Festival 2022 -ohjelmisto on valmis. Uusina ohjelmistolisäyksinä lavalle marraskuussa kapuavat norjalainen
industrial metal -suuruus Gothminister, brittiläinen harsh industrial/power electronics -tähti E.S.A. sekä italialainen Siva Six. Suomea tuoreissa julkistuksissa edustavat Velcrasta tuttu Jessi Frey ja nouseva tähti Carnal Machinery.

HIF 2022, synkkäsävyisen kone- ja popmusiikin sekä konemetallin juhla ja Helsingin syyskauden kansainvälisin festivaali järjestetään 3.–5.11.2022 Helsingin Ääniwalli-klubilla ja Kuudennella linjalla.

Neljättä kertaa järjestettävän festivaalin jo julkaistusta kattauksesta mainittakoon belgialainen EBM-legenda Suicide Commando sekä saksalaiset skenen voimahahmot Centhron, Faderhead ja Agonoize. Bostonista asti saadaan vieraaksi violent industrial bass musicia esittävä Moris Blak. Suomen parasta konebiitin raskaamman laidan osaamista edustavat puolestaan pitkän linjan tamppaaja Ruoska ja Tampereen mustat messuajat King Satan.

“Vain helvetti on rajanamme” soiloaa tapahtumajärjestäjä, Elektrik Productsin pääkoordinaattori Juha Virtanen.

”Uusitun lavajaon vuoksi saatiin tänä vuonna mahdutettua HIF:ään ennätysmäärä artisteja. Myös sekä maantieteellinen että musiikillinen kirjo on laajempi kuin koskaan. Ei silti, synkemmän pään jyskytyksellä toki poikkeuksetta mennään, vaikka Divmod toimittaakin asian pelkällä Gameboylla.”

HELLSINKI INDUSTRIAL FESTIVAL 2022
3.-5.11.2022, Ääniwalli & Kuudes linja

Suicide Commando (BE)
Gothminister (NO)
Centhron (DE)
Faderhead (DE)
Agonoize (DE)
Freakangel (EE)
Moris Blak (US)
Ruoska (FI)
Mechanical Vein (US/GB)
King Satan (FI)
System Noire (DE)
Antibody (DE)
Divmod (AT)
E.S.A. (GB)
Siva Six (IT)
Jessi Frey (FI)
Nestruction (FI)
Carnal Machinery (FI)
Matt Hart (UK)

Päiväkohtaiset aikataulut julkaistaan lokakuussa.

Tapahtuman FB: www.facebook.com/events/1081484589095586/

Liput tapahtumaan myy Tiketti:
https://www.tiketti.fi/helsinki-industrial-festival-2022-aaniwalli-helsinki-lippuja/80944

Luetuimmat

Uusimmat