Helsingin Gardenian alue muuttuu heinäkuussa monipuoliseksi tapahtumakeitaaksi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.6.2021

Entisen Gardenian talvipuutarhan tiloihin avautunut CoolHead Brew -pienpanimo laajentaa toimintaansa entistä enemmän tapahtumapuolelle. Heinäkuun puolessavälissä panimon etupihan festivaalitorilla nähdään neljä konserttitapahtumaa kiinnostavilta ja ajankohtaisilta artisteilta. Sitä ennen panimon terassille nousee myös yksi kaupungin kookkaimmista kisakatsomoista jalkapallon EM-kisojen ajaksi ja festivaalitorilla järjestetään CoolHeadin oma olutfestivaali Craft Beer Garden Festival.

Samuli Putro korkkaa CoolHead LIVE -keikkaviikonlopun

Suomen tunnetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Samuli Putro käynnistää CoolHead LIVE -konserttisarjan torstaina 15.7.2021. Putro julkaisi alkuvuodesta varsin mainion ”Keskellä kesää” -albumin ja esiintyy Viikissä koko bändin kanssa.

Perjantaina 16.7. taas tarjoillaan todellista korvakarkkia kolmen artistin voimin. Suomen karismaattisimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Elias Gould, useita hittejä tehtaillut elektropop-duo Kauriinmetsästäjät sekä suomiräpin omaperäisimpiin nimiin lukeutuva F takaavat kesäillan taikaa Viikin luonnonsuojelualueen kupeessa. Viikonloppu päättyy sunnuntaina 18.7. yhteiskeikkaan, josta ei särökitaraa puutu: Teksti-TV 666, Bad Sauna ja KISSA edustavat tämän hetken suomirockin kiinnostavimpia nimiä.

Lauantaina 17.7. esiintyvän hiphop-yhtye Gasellien keikka julkaistiin jo aiemmin. Konsertin lipuista on myyty jo lähes 50 %.

Craft Beer Garden Festival

CoolHeadin supersuosittu olutfestivaali Craft Beer Garden Festival järjestetään festivaalitorilla 9.–10. heinäkuuta. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä festivaali esittelee sekä kotimaan että kansainvälisen modernin pienpanimomaailman kuumimpia nimiä. Kiinnostavien panimovieraiden lisäksi festivaalilla panostetaan ruokaan, erilaiseen oheisohjelmaan sekä yleisön viihtyvyyteen jännittävässä miljöössä. Festivaali on aiemmin järjestetty Kulttuuritehdas Korjaamolla, mutta se siirtyy nyt Viikkiin panimon uusiin tiloihin. Festivaalin ohjelma julkistetaan kesäkuun alussa jolloin myös lipunmyynti alkaa.

CoolHeadilla olemme aina panostaneet erilaisiin elämyksiin, ja on fantastista, että pääsemme toteuttamaan tapahtumiamme nyt omissa tiloissamme. Kesällä olutfestivaalimme saapuu kotiin, järjestämme lempiartistiemme keikkoja ja jännitämme Huuhkajien puolesta – ja tämä kaikki on vasta alkua!” CoolHeadin markkinoinnista ja tapahtumista vastaava Aleksi Saikkonen lupailee.

Liput:
Konserttien liput nyt myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi/coolheadlive
Craft Beer Garden Festivalin liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Tapahtumien ikäraja on 18 vuotta.

CoolHead LIVE -keikat:
To 15.7.2021 Samuli Putro
Pe 16.7.2021 Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, F
La 17.7.2021 Gasellit
Su 18.7.2021 Teksti-TV 666, Bad Sauna, KISSA

CoolHead Brew:
CoolHead Brew on vuonna 2016 toimintansa aloittanut pienpanimo, joka tunnetaan erityisesti hapanoluistaan. Panimon missiona on asettaa Suomi craft beer -skenen maailmankartalle. CoolHead pyrkii tätä kohti valmistamalla jännittäviä, moderneja oluita joiden makuprofiilit luovat symbiooseja pohjoismaisten ja eksoottisten makujen välille. CoolHeadin oluita löytyy kattavasti ympäri maan olutravintoloista, Alkoista, pullokaupoista ja hyvin varustelluista ruokakaupoista – olutta myös viedään laajalti ympäri Eurooppaa. CoolHead Brew on muuttoprosessin keskellä Tuusulan alkuperäisestä tuotantolaitoksista uusiin toimitiloihin Viikin entiseen sisäpuutarhaan Gardeniaan. Ensimmäiset toiminnot eli baari ja terassit avautuivat vappuaattona 2021. Keittiö avautui toukokuun lopussa, festivaalitori avautuu kesällä ja itse panimolaitos muuttaa remontin valmistuttua alkusyksystä 2021.

www.coolhead.fi