Helsingin Kaisaniemeen uusi tapahtuma – Kaisa Rocks 12.-14.8.2021

Helsingin Kaisaniemen puisto saa uuden tapahtuman elokuussa 2021. Kolmipäiväinen Kaisa Rocks -tapahtuma rokkaa kokonaan kotimaisella ohjelmalla torstaista lauantaihin 12.-14.8.

Tapahtumaviikonlopun avauspäivänä torstaina lavalle astuvat kotimaisen pop-rockin dinosaurus Eppu Normaali, laulaja-lauluntekijä Anssi Kela ja lukuisista jättihiteistään tunnettu tulkitsija Arttu Wiskari.

Perjantaina adrenaliinipiikin yleisölle tarjoaa kansainvälisilläkin areenoilla viihtyvä, Noora Louhimon luotsaama Battle Beast, keväällä uuden albumin julkaiseva metalliyhtye Stam1na sekä metallia ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt.

Lauantain antia ovat Suomen pitkäaikaisin rock-kone ja Vesku Jokisen johtama suomipunkin veteraani Klamydia. Popimpaa menoa tarjoilee hiteistään ”Kukaan ei koskaan”, ”Tummilla teillä”, ”Onnellinen mies” ja ” tapahtui Hokkasen Timolle?” tuttu Vesterinen Yhtyeineen.

Ohjelmistoon on tulossa lisäyksiä myöhemmin.

Tapahtuma syntyi promoottori Niksu Väistön ideasta, ja sen tuottaminen on aloitettu. Järjestäjä seuraa tarkasti viranomaisohjeistuksia varmistaakseen turvallisen tapahtumakokemuksen.
”On hienoa päästä tekemään Helsinkiin aivan uutta ulkoilmatapahtumaa! Elokuinen viikonloppu Kaisaniemessä tulee olemaan täynnä kotimaisten huippuartistien esiintymisiä – ja niitä on varmasti odotettukin. Tapahtuma järjestetään tietenkin turvallisesti, viranomaisohjeita noudattaen”, kertoo promoottori Niksu Väistö.

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta https://www.livenation.fi/kaisa-rocks

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Ticketmasterissa tiistaina 1.12. klo 10. Early Bird -kampanjaliput ovat myynnissä 31.1.2021 saakka tai niin kauan kuin erikoishintaisia lippuja riittää. My Live Nation -ennakkomyynti pe 27.11. klo 10 – ma 30.11. klo 10. Rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register

*********

TAPAHTUMA:
KAISA ROCKS
12.-14.8.2021 Kaisaniemen puisto, Helsinki
Portit auki torstaina ja perjantaina klo 15.30 ja lauantaina klo 14.30
Ikäraja K-18

Ohjelma:
To: Eppu Normaali, Anssi Kela, Arttu Wiskari
Pe: Battle Beast, Stam1na, Turmion Kätilöt
La: , Klamydia, Vesterinen Yhtyeineen
Lisää esiintyjiä julkistetaan myöhemmin.

Liput:
1 PV palvelumaksuineen alkaen 49e*
2 PV palvelumaksuineen alkaen 79e
3 PV palvelumaksuineen alkaen 109e

* Early Bird -hinta palvelumaksuineen alkaen 44e. Early Bird -kampanjalippuja on rajallinen määrä ja ne ovat myynnissä niin kauan kuin niitä riittää (tai 31.1.2021 saakka).

Tapahtumaan on myös saatavilla VIP-paketteja 1 päivän lippuina.

Lipunmyynti:
www.ticketmaster.fi

www.livenation.fi/kaisa-rocks