Helsinki Death Fest 5 siirtyy ensi vuoteen: ”Tehtiin tämä ratkaisu, koska ei saatu kasaan sellasta line uppia tälle vuodelle, joka oikeuttaisi lipun hinnan pitämiseen samana”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.7.2020

Helsingissä elokuun lopussa normaalisti järjestettävä Helsinki Death Fest siirtyy vuodella koronaviruksen vuoksi. Järjestyksessään viidennen Helsinki Death Festin ajankohdaksi on varmistunut 27.–28. elokuuta 2021, ja tälle vuodelle ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumaan.

Järjestäjät perustelevat päätöstään seuraavasti:

”Tehtiin tämä ratkaisu, koska ei saatu kasaan sellasta line uppia tälle vuodelle, joka oikeuttaisi lipun hinnan pitämisen samana. Ensi vuodesta vielä sen verran, että tällä hetkellä näyttää siltä että saadaan lähes jokainen tälle vuodelle suunniteltu artisti myös ensi vuodelle. Kuitenkin, ensi vuodelle tulee myös lisää mannaa ja siitä syystä tehäänkin niin, että nyt tälle vuodelle ostetut liput toimii ennakkolippuina ja on snadisti halvempia kuin mitä myöhemmin ostettu ens vuoden lippu tulee olemaan. Tasapuolisuuden nimissä näitä halvempia lippuja saa ostaa niin kauan kuin niitä riittää.”

Mikäli haluat kuitenkin palauttaa tämän vuoden lipun. tulee sinun olla yhteydessä Liveton asiakaspalveluun.

Tapahtuman järjestäjät eivät aio kuitenkaan lannistua koronan edessä, vaan suunnitteilla on pienemmässä mittakaavassa Helsinki Death Fest 4.5 -festivaali, joka järjestetään elokuun lopussa, mikäli koronan rajoitukset antavat myöten. Liput kyseiseen pienimuotoiseen festivaaliin tulevat maksamaan 20 euroa, ja ne tulevat myyntiin kotimaisen ohjelmiston kera siinä vaiheessa, kun tapahtuman järjestäminen on varmaa koronan puitteissa. Voit lukea festivaalin tiedotteen tästä:

Luetuimmat

Uusimmat