Helsinki Must Be Destroyed -festivaalia juhlitaan Elmun Baarissa helmikuussa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 12.12.2018

Helsinki Must Be Destroyed 2019 -festivaali & Turbojugend Finland niittaa ylpeänä viimeisen naulan festivaalikattauksensa arkkuun. Riisukaa seilorihattunne ja laittakaa kypärät päähän: TURBONECRO (NOR) on tulossa kaupunkiin!

HMBD2019 bändikattauksen piti olla valmis, mutta kun näin ainutlaatuinen tilaisuus tarjoutui, niin tartuimme siihen oitis! Turbonecro on myrkyllinen jäänne suuresti rakastetun Turbonegron varhaisajoilta: Vegard H (kitara) ja Carlos C (rummut) ovat kyseisen yhtyeen ensimmäisen ruumiillistuman perustajajäseniä vuodelta 1989, kun taas Bengt C (basso) ja Harald F (laulu) ovat jäännöksiä ajalta ennen ”Apocalypse Dudes” -levyä. Yhdessä he soittavat vihaista deathpunkia ja muita hymnejä vihasta, pelosta ja inhosta – ”Hot Cars and Spent Contraceptives” ja ”Ass Cobra” aikaväliltä. Nyt he ovat sotapolulla, jonka varrelle mahtuu pari valittua keikkaa.

Mikä sai teidät kasaamaan Turbonecron soittaaksenne vain muutaman keikan?

– Soitimme neljä vanhaa biisiä Happy Tomin polttareissa, tunnin harjoittelun jälkeen. Joitakin kuvia ja videopätkiä päätyi internetiin ja keikkatarjouksia alkoi sadella. Päätimme, että tekisimme viisi tai kuusi keikkaa, jos keikkapaikat ja ihmiset tuntuisivat oikeilta. Emme tee tätä rahasta! Ja kun nuo viisi tai kuusi keikkaa on soitettu (Helsinki tähän astisista numero neljä), niin katsomme tuleeko lisää, vai onko se siinä…

Miksi päätitte soittaa Suomessa ja erityisesti HMBD2019 -festivaaleilla?

– Se vaikutti hyvältä tarjoukselta ja siistiltä festivaalilta. Ja osa meistä ei ole koskaan käynyt Suomessa ja Helsingissä, joten se teki päätöksestä vielä helpomman.

NO DENIM. NO GLAM. NO SAILOR. NO FUN.

Turbonecro lupaa, että Helsinki tulee tuhoutumaan helmikuun 2. päivä! Osta lippusi nyt ennakkoon, niin et menetä ainutlaatuista tilaisuutta nähdä tätä todella tiukkaa kokoonpanoa!

HELSINKI MUST BE DESTROYED 2019 – 01.-02.02.2019 Elmun Baari

Perjantai
* Rytmihäiriö
* Final Assault
* Lapinpolthajat
* Unkind
* Rappio Saaga
* Jenny Fernet & The Mental Brancas
* Mika Kivi plays Agents/Sorsakoski

Lauantai
* Lapin Helvetti
* Turbonecro (NOR)
* Ratface
* Mr. Marcaille (BE)
* Goatburner
* Drunken Troopers

Lipunmyynti:
https://www.ticketmaster.fi/artist/helsinki-must-be-destroyed-lippuja/1006113?fbclid=IwAR0_RM3wluFzQcDZAWwIbTOu9iTcpzYaxr53VXpcx5qtxkNnNyyF10J6MkE

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1910943455647098/

Luetuimmat

Uusimmat