Helsinki Must Be Destroyed -tapahtuma tekee paluun tammikuussa – mukana norjalainen LÜT

Kirjoittanut Teemu Hakala - 3.12.2022

Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Must be Destroyed aka HMbD -festivaali palaa rytinällä! Tällä kertaa festivaali järjestetään yksipäiväisenä lauantaina 28.1.2023 Helsingin keskustan On The Rocksissa.

Festivaalin pääesiintyjänä toimii norjalainen LÜT ja kyseessä on bändin ensiesiintyminen Suomessa. Norjalainen rock-yhtye LÜT on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa yhtenä Norjan parhaista live-esiintyjistä. Hauska, tiukka ja energinen live-esitys, joka tunnetaan kovaäänisestä äänimaailmasta ja mahtavista kitaroista; LÜT tarjoaa tarttuvia melodisia kappaleita laulaen heidän äidinkielellään. Bändi onkin jo rakentanut vaikuttavan CV:n Norjan Grammy-ehdokkuudella, useilla loppuun myydyillä kiertueilla ja kahdella kriitikoiden ylistämällä albumilla, jotka muun muassa saivat 4/5 Rolling Stone Magazinessa.

Turbonegron jälkeen yhdelläkään norjalaisbändillä ei ole parempaa live-ohjelmaa kuin LÜT:lla. Yhdistelmä loistavaa huumoria, tarttuvaa energiaa lavalla ja hyvin soitetut keikat tekevät tromssalaisbändistä ilon kaikille aisteille!”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
NRK P3 Gull Jury totesi bändistä

LÜTin lisäksi festivaaleilla soittavat punklegenda Appendix, kasaricrossoverjyrä Final Assault, Roihuvuoren rokuosasto Mönni ja glitter rockin suurlähettiläät Jee Jee Superbändi.

Liput myynnissä nyt ja varmista paikkasi vuoden parhaissa bileissä ostamalla ennakkolippusi Tiketistä!
Ennakkoliput 32,50 € + narikka 3,50 € ja liput ovelta 37,50 € + narikka 3,50 €.

Helsinki Must Be Destroyed 4

Keikkojen jälkeen jorataan vielä disco, jossa Turbojugend Finlandin Deejiit ammentavat tanssittavaa musiikkia punkin, eurodancen, kasaridiscon, rokin ja industrialin maailmoista. Jos tulet pelkästään discoon, lippujen myynti ovelta alkaa klo 23.30 ja ne maksavat 6 €, sisältäen narikan (3,50 €).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Aikataulu:
19.00, ovet
19.30, Jee Jee Superbändi
20.20, Mönni
21.10, Final Assault
22.00, Appendix
23.10, LÜT
00.15, Turbojugend Finland DJ’s

Liput Tiketistä

Tapahtuman FB-sivu

Yhteistyössä Soundtools ja Fat Lizard Brewing Company

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat