Helsinki Tonefest keräsi melkein 3000 vierailijaa Kulttuuritalolle 8.2.

Helsinki Tonefest järjestettiin kolmannen peräkkäisen kerran lauantaina 8.2.2020 Helsingin Kulttuuritalolla. Maailman ainoa ”maksuton soitintapahtuma” keräsi Kulttuuritalolle melkein 3000 kitaroista ja muistakin soittimista kiinnostunutta. Tapahtumassa oli esillä melkeinpä kaikki kotimaiset soitin- ja vahvistinvalmistajat, kuten myös suurimmat musiikkiliikkeetkin. Näytteilleasettajien lisäksi tapahtumassa seurattiin ammattikitaristien klinikoita, luentoja sekä kokonainen klubi omistettiin laite- ja soitindemoille.

”Tapahtuma kasvaa ja kehittyy vuosi vuodelta. On hienoa, että koko ala on lähtenyt yhdessä tähän mukaan innolla”, toteaa tapahtuman järjestäjä Davide Floreno.

”Ensi vuonna jatketaan ja kehitetään edelleen tapahtumaa. Tänä vuonna tapahtumasta kiinnostui sekä kotimainen että kansainvälinen media, joten jotain Suomessa osataan tehdä oikein. Annoimme haastattelun muun muassa Japanin suurimmalle kitaralehdelle, mikä on todella hieno avaus”, sanoo Tonefestin toinen järjestäjä Petri Matero.

Tonefest 2020 -kuvagalleria löytyy alla olevista linkeistä.

https://www.tonefest.fi/

https://kitarablogi.com/2020/02/08/helsinki-tonefest-2020-kuvat-pictures/

Kommentoi julkaisua