Helsinkiläinen hard rock- yhtye Pretty Pale julkaisi singlen ”King Of The Jungle”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.1.2020

Helsinkiläinen hardrock-bändi Pretty Pale julkaisi vuoden 2018 lopussa ensimmäisen kappaleensa ”Bringing The Game”. Biisi on ehtinyt kerätä suoratoistopalvelu Spotifyssa jo yli 130 000 striimausta.

Bändin kauan odotettu EP tekee tuloaan 10. päivä tammikuuta ensimmäisen sinkkumaistiaisen,  ”King Of The Jungle” -nimisen kappaleen muodossa. Kappaleen julkaisijana toimii levy- ja tuotantoyhtiö Kobra Entertaiment. Nimi antaa vihjettä biisin teemasta, sillä se kuvastaa bändin draivia ja motivaatiota raivata tietään hankalassa ja suuresti kilpaillussa musiikkibisneksessä. Yhtyeen jäsenet ovat vannoutuneita yhteiselle missiolle kansainvälistymisestä ja kasvamisesta, mikä takaa sen, että heistä tullaan kuulemaan vielä pitkään.

Yhtyeen tavoitteena on saavuttaa nimeä kansainvälisesti ja kiertää maailmaa soittaen isoimmilla festareilla. Bändin jäsenet tiedostavat kuitenkin sen, mitä musiikkialalla menestyminen vaatii ja ovat valmiita tekemään kaikkensa unelmiensa eteen. Julkaisun nimen mukaisesti bändi aikoo vakiinnuttaa paikkansa ”metsän kuninkaina” osoittamalla, että kova työ ja luottamus omaan tekemiseen vievät pitkälle. Yhtyeen uusi single on lisätty ruotsalaiselle Bandit Rock -radiokanavalle sekä Radio Rockin soittolistalle.