Helsinkiläinen progemetallibändi Keoma julkaisee toisen täyspitkän albuminsa perjantaina 1.10.2021

Kirjoittanut Jaakko Nygård - 11.9.2021

Helsingistä ponnistava progemetalliyhtye julkaisee toisen täyspitkän albuminsa perjantaina 1.10.2021. ”Hypotheses”-niminen albumi on tuolloin saatavilla kaikista suoratoistopalveluista, ja myöskin fyysisenä painoksena. Albumi äänitettiin Artlab Studiolla ja sen miksasi Ville Liukkonen. Masteroinnista vastasi Acle Kahney 4D Sounds:illa.

”Hypotheses” on nimensä mukaisesti kokoelma maailmankaikkeuden ilmiöistä tehtyjä tulkintoja sekä mahdollisia hypoteeseja tulevaisuudesta. Levyn kappaleet pysyttelevät tieteellisten faktojen ja fiktion rajapinnalla luoden vaihtoehtoisen kuvan todellisuudesta. Kappaleiden teemat vaihtelevat aina rinnakkaisulottuvuuksista vieraan galaksin planeettoihin ja merten syvyyksien mysteereistä ihmiskunnan digievoluutioon.

Keoma esiintyy viikkoa ennen levynjulkaisua, perjantaina 24.9.2021, Keran Halleilla Espoossa järjestettävässä ”Female Voices Rock Fest” -tapahtumassa. Keikalla kuullaan ”Hypotheses”-levyltä kappaleita, joita ei ole aikaisemmin soitettu livenä. Bändi tullaan myös näkemään keikkalauteilla levyn julkaisun jälkeen säännöllisesti.

Keoma – ”Hypotheses”

  1. Hypothesis

  2. Mirror Symmetry

  3. Gaia

  4. Fifth Element

  5. Pangea

  6. Neural Universe

  7. The Hive

  8. Anomalia

  9. Haven in the Abyss

  10. Echo of Diamonds

https://www.facebook.com/keomafinland

https://www.instagram.com/keomafinland

https://open.spotify.com/artist/3JCrzOr5pL2cn5HSpacqcK?si=-xapN3yGRDKWyR8s2yYUIQ

https://keoma.bandcamp.com/