Promokuva: Janne Pappila

Helsinkiläisen Gomorranin debyyttilevy ”Excerpts from the Dark Age” on julkaistu musiikkivideon kera

Kirjoittanut Niko Kuusela - 16.12.2021

Helsinkiläinen Gomorran julkaisi 3.12. debyyttilevynsä ”Excerpts from the Dark Age”. Juhlapäivän kunniaksi bändi kuvasi myös kolmannen musiikkivideon kappaleelle ”Esaiah”, joka julkaistiin myös samalla kertaa.

Kitaristi Joonatan Wiitasalo & rumpali Olli Lappalainen kommentoivat:


“On uskomatonta katsoa valmista tulosta. 2019 kun aloitettiin tää bändi ja mietittiin Joonatanin kanssa kaikkea mitä voitas tehdä, kokonaisen levyn tekeminen ja julkaisu oli lähinnä haave. Puhuttiin, että “mitä ois siistiä tehdä”. Se loppujen lopuks motivoi aika paljon ja tuli semmonen syvä tahtotila luoda jotain oikeeta. Tavallaan tajus sen, että mitään ei tapahdu itsestään ja kukaan ei tee sun puolesta mitään. Sitten kasattiin bändi ja nyt parin vuoden rankan duunin jälkeen meillä on levy valmiina ja isoja toiveita ja keskikokoisia suunnitelmia tulevaisuudelle.

Levyn tekoon on vuodatettu aikaa ja energiaa lukemattomia tunteja, mutta niin vain tämäkin kappale tuli päätökseen. Levy on meidän ainakin tähänastisen uran magnum opus, projekti jonka myötä karanteenivuodesta jäi jotain konkreettisesti käteen. Tässä levyssä yhdistyy neljän muusikon koko elämän mittainen rakkaus metallimusiikkiin – biisi-ideat, jotka ovat vihdoin siirtyneet todellisuuteen.”

Luetuimmat

Uusimmat