Helsinkiläisen groove metal -yhtye Ninetyfive50:n uusi EP kuunneltavissa kokonaisuudessaan

Kuva: Osmo Lassila

Helsinkiläinen groove metal -kokoonpano on viisivuotisen taipaleensa aikana ehtinyt asettua pääkaupungin underground-metallipiirien vakiotekijäksi. Groove- ja death metallia paahtava yhtye julkaisee tänään 13. päivä joulukuuta toisen lyhytsoittonsa ”Conclusions”. Yhtyeen tuore EP on nyt laitettu kokonaisuudessaan striimattavaksi, ja voit kuunnella sen tästä:

Vuoden 2019 alusta vahvistusta kitaraosastoonsa saanut Ninetyfive50 on kasvattanut itselleen loppumattoman nälän, joka huokuu aggressiivisesta lavatunnelmasta. Yhtyeen tunnusomaiset harmoniset kitaramelodiat ja rytmikkäät riffit kohtaavat miehekkään raa’an örinän, läiskivät bassot sekä höyryjunan lailla takovat rummut.

Tulevalta julkaisulta on saatu maistiaisena hiljattain päivänvalon nähneet singlet ”They Are Here” ja “Circle pit”. Kummatkin sinkut on julkaistu myös videona. Ninetyfive50:n nokkamies ja vokalisti Mikko Rossi kertoo biisien tematiikasta näin: ”Koko EP:n kantavana ajatuksena on ihmismielen liikkeet niin hyvässä, kuin pahassa. Jokainen kappale pitää sisällään pohdinnan, joka kuljettaa kohti vääjäämätöntä lopputulemaa.”

Perjantaina 27.12. Ninetyfive50 viettää ”Conclusions”-julkistuksen myötä julkkarikinkereitä Helsingin Semifinalissa. Karista siis joulukinkut ja saavu heiluttamaan tukkaa!

Mikko Rossi – Laulu

Jaakko Suomalainen – Kitara

Lassi Kuusela – Kitara

Aki Pommelin – Basso

Jukka Reinikainen – Rummut

NINETYFIVE50 levynjulkkarit

+ Where’s My Bible, Dead End Scene

La 27.12.2019 Semifinal, Helsinki

https://www.facebook.com/Ninetyfive50/
https://www.youtube.com/channel/UCr6etS3JqlJTR7guJQSvTWA

Kommentoi julkaisua