Henri Flame julkaisi kauan odotetun kolmannen sinkkunsa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 21.6.2020
(c) Jari Latomaa

Rokkari Henri Flame on julkaissut uuden singlensä ”FALLING” musiikkivideon kera verkkoon. Biisin tuotannosta vastasi bändin luottohenkilö, Headline Studion Jari Latomaa (mm. Yö, Uniklubi), ja kappaleen masteroinnin takana on Svante Försback (mm. Rammstein, Sunrise Avenue, The 69 Eyes).

”Jaskan kanssa ollaan yhessä tehty erinäkösiä proggiksia jo vuosikausia, joten valinta uuden biisin kanssa oli selvä. Yhteistyö toimii todella hyvin, ja välillä ajatukset tuotannollisista ja sovituksellisista ideoista ovat jopa pelottavan samanlaisia”, yhtyeen laulaja-kitaristi, säveltäjä ja sanoittaja Henri Flame toteaa.

Kappale kertoo nykyajan paineiden alla elämisestä. Siitä, kuinka helposti ihmiset lipsuvat pois omien unelmiensa äärestä ja havahtuvat siihen vasta vuosien päästä. Sävellys on samaan aikaan ahdistava, mutta myös toiveikas. Yhtye tähtää urallaan korkealle kohti maailman lavoja sekä ultimaattisesti isoille stadionkiertueille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Välillä pitää pysähtyä miettimään, mihinkä suuntaan omassa elämässään menee ja onko suunta oikea. Onko asiat, mihin päivittäin eniten aikaa käyttää, asioita, mihin oikeasti haluaa oman aikansa käyttää. On kliseistä sanoa, että ’you only live once’, mutta niinhän se menee. Ei täällä ole restart-nappia, mistä voi painaa ja yhtäkkiä hypätä ajassa taaksepäin ja kääntyäkin risteyksestä vasemmalle. Elämä on elettävä nyt ja unelmiaan kohti pitää mennä. Tämä on samaan aikaan ahdistava realiteetti, mutta myös driveä tuova ajatus. Tavallaan pää pitää tyhjentää kaikesta turhasta ja keskittyä olennaiseen, omiin unelmiin, ovat ne sitten mitä tahansa kellekin. Me halutaan olla seuraava suuri pop/rock-bändi, elää täysin pelkällä musiikilla ja kiertää ympäri maailmaa”, yhtye kuvailee.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy