Henri Flamen uusi single antaa ensimakua bändin uudesta tyylistä

Kirjoittanut Niko Kuusela - 27.6.2021

Tamperelaiselta rock-triolta, Henri Flamelta, on tulossa tänä vuonna useampi sinkku joista nyt julkaistu ”All I Hear” on ensimmäinen. Kappale on menevää, modernia rockia, josta huokuu raivoa, toivoa, intohimoa, surua ja pettymyksiä.

Biisi kertoo ihmissuhteesta jossa toiset haluavat olla palavasti yhdessä, mutta tämä ei kumminkaan ole mahdollista, siinä tasapainoillaan hyvän ja pahan sekä halun ja vihan välissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Halusimme tällä kappaleella ottaa aggressiivisemman suunnan mitä oikeastaan olemme aiemmin hakeneet. Myös tulevat julkaisut tulevat kulkemaan samaan suuntaan. Kuuntelemme paljon BMTH:n, Beartoothin ja Architectsin kaltaisia bändejä ja tulemme viemään omaa tyyliämme enemmän tähän suuntaan, muistaen kumminkin perinteisen rokin juuret, jotain tältä väliltä siis. Biisi itsessään kertoo parisuhteesta jossa ihmiset haluavat olla yhdessä, mutta ongelmien määrä ylittää onnellisuuden. Siitä huolimatta tunnelin päässä palaa pieni valo. Tunteiden kirjo on laaja”, bändi muotoilee.

Soundin ja tuotannon takana on bändin luottohenkilö Jari Latomaa (mm. Uniklubi), masteroinnista vastasi Hiili Hiilesmaa (mm. HIM, The 69 Eyes).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy