Henry K. Rock & Kovat Kivet julkaisee uuden EP:nsä huomenna

julkaisee uuden EP:n ”Vaaleanpunainen” 6.11.2020. EP on saatavilla kaikista hyvin varustelluista levykaupoista kautta maan.

Maailmanlaajuisesti levy on saatavilla kaikilla stream- ja digipalvelimilla 30.10.2020 alkaen Oy Z-Trading Ltd:n ja Sony Music -tytäryhtiö The Orchard Enterprisesin jakelemana.

”Vaaleanpunainen” tekee paluun isojenpoikien lauluihin edellisen, sanoituksiltaan vakavan ”Paskat Planeetet” -maxisinglen jälkeen.

”’Vaaleanpunainen’ on kokonaisuudeltaan härskein, rockein ja punkein julkaisu yhtyeeltämme. Kappaleiden sanoitukset vetävät vertoja jopa Juha ”Watt” Vainion kuuluisille pornolauluille”, kertoo imatralainen Henry K. Rock.

Tulemme odottamaan paljon tältä julkaisulta, koska kaikki aiemmat levyt on myyty loppuun.

Myöskään ”Posliinipillu”-biisin kaltaista rockrevitystä ei ole Suomessa julkaistu sitten Hurriganesin kulta-aikojen. ”Jopa Wallu Valpio kommentoi: ’Nyt on Peer Günt -henkeä todenteolla!'” kertoo yhtyeen lappeenrantalainen rumpali ja perustajajäsen Tsädäm Tsönsön.

”Vaaleanpunainen” sisältää seuraavat kappaleet:

1. Vaaleanpunainen Dildo
2. Matti Molonen
3. Posliinipillu
4. Ljudmila ”Minihame” Ljutka
5. Posliinipillu (Instrumentaali)
(6. yllätys, vain CD-formaatilla)

Kaikki kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Henry K. Rock. EP on äänitetty Imatralla Music-Bros studiolla keväällä 2019 ja miksattu vuotta myöhemmin kesällä 2020.

Levyllä kuullaan tälläkin kertaa useita vierailijoita Suomen huipulta, kuten nosteessa oleva hard rock -laulaja Johanna Rutto. Suurin osa artisteista esiintyy salanimillä.

Levyjulkkareita vietetään 6.11. Imatralla Osmo’s Cosmos Bar:ssa, mikäli koronatilanne sallii. Julkkareilla Henry K. Rock esiintyy soolona akustisesti ensi kertaa sitten vuoden 2012.

Kommentoi julkaisua