Kuva: Hevi reissu-elokuva

Hevi Reissu -elokuva saa maailman ensi-iltansa South by Southwest -festivaaleissa Yhdysvalloissa

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 3.2.2018

Tuottaja Making Movies Oy:n sekä tuotantoyhtiö Mutant Koala Picturesin toteuttama Hevi Reissu -komediaelokuva on saanut arvostusta ja huomiota kansainväliselläkin tasolla. Elokuva saa maailman ensi-iltansa maaliskuussa Teksasissa järjestetyssä, yhdeksän päivän South by Southwest -festivaalissa. Hevi Reissu on ensimmäinen suomalainen komedia, joka tapahtumaan pääsee.

Suomessa Hevi Reissun näytökset käynnistyvät maaliskuun 9. päivä, ja sen näyttelijäkastiin kuuluvat mm. Johannes Holopainen, Minka Kuustonen, Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio, Chike Ohanwe sekä Ville Tiihonen.

Elokuvan trailerin pääsee katsomaan tästä:

Elokuvan synopsis:
Pienen pohjoisen kylän oma poika Turo (Johannes Holopainen) ei välitä kiekosta tai autojen rassaamisesta vaan vapaa-ajallaan mies ärjyy mikrofoniin seudun kovimman ja ainoan metalliyhtyeen laulajana. Yllättävien sattumusten kautta Turolle ja hänen bändikavereilleen (Max Ovaska, Antti Heikkinen, Samuli Jaskio) tarjoutuu kaikkien aikojen tilaisuus päästä pois kotikulmilta ja nousta isoille lavoille. Tiedossa on hevi reissu.
Uutinen leviää kuin kulovalkea ja koko kylä riemuitsee poikien puolesta, mutta matkaan ei tietenkään päästä noin vain. Turon sydämen pistää sekaisin kukkakaupan ihana Miia (Minka Kuustonen), josta myös kylän kuuluisuus, lipevä iskelmätähti ja Turon arkkivihollinen Jouni Tulkku (Ville Tiihonen) on kiinnostunut. Turon on voitettava monta vastoinkäymistä aina omasta lavakammostaan Norjan asevoimiin ja Walhallan viikinkeihin asti todistaakseen olevansa sanojensa mittainen mies ja toteuttaakseen omat ja ystäviensä unelmat.

Luetuimmat

Uusimmat