Kuva: Nikita Secov

Hevi Reissu -elokuvalle luvassa jatkoa: elokuvaa kuvattiin Wacken-festareilla sateista huolimatta

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.8.2023

Vuonna 2018 julkaistu metalliteemainen elokuva Hevi Reissu nousi monen metallimusiikin ystävien suosikiksi. Nyt kyseiselle elokuvalle on luvassa vihdoin jatko-osa.

Hevimpi Reissu -elokuvassa Impaled Rektum -yhtyeen jäsenet karkaavat norjalaisesta vankilasta, koska kitaristi Lotvosen vanhempien poroteurastamo on vaarassa jäädä vasaran alle.

Bändin tavoitteena on jokaisen metallimusiikin ystävän taivas: saksalaisen Wacken Open Air -metallifestivaalin päälava, tähteys ja raha. Mitä korkeammalle asetetut tavoitteet, sitä suuremmat esteet – varsinkin kun matkalla vastaan tulee norjalaisia palkkionmetsästäjiä, Saksan poliisi, itsekkäitä managereja ja sekopäisiä vanhoja rokkareita.

Ohjaajina toimivat jälleen Jukka Vidgren ja Juuso Laatio. Elokuvan pääosissa eli Impaled Rektum -bändinä nähdään Johannes Holopainen, Max Ovaska, Chike Ohanwe ja Samuli Jaskio.

Yhtenä kuvauspaikkana toimi luonnollisesti Wacken Open Air, joka kärsi tänä kesänä kovista sateista ja mutaisesta maasta. Ohjaaja Vidgrenin mukaan reissu oli kuitenkin ikimuistoinen.

”Wacken Open Airin kuvausjakso oli ikimuistoinen kokemus, joka ei varmasti unohdu yhdeltäkään työryhmän jäseneltä. Selvisimme rankkasateista ja mutavellistä. Festivaali loi elokuvan kohtauksille ainutlaatuisen ympäristön, mikä varmasti välittyy valkokankaalle.”

Hevimpi Reissu saapuu elokuvateattereihin syksyllä 2024.

Luetuimmat

Uusimmat