Hevillä hyvinvointia – hyväntekeväisyystapahtuma 2.2. Oulun Hevimestassa


Finnish Heavy Metal Fans ja Mad Viking Finland Beard Club järjestävät yhteistyössä Mournful Lines -nimisen bändin kanssa kiusaamisenvastaisen hyväntekeväisyystapahtuman 2.2.2018 Oulussa. Internetistä löytyy hashtagilla bändejä, jotka ovat myös sitoutuneet tapahtuman sanomaan.

Tapahtuman pääpaino on nettikiusaamisen ehkäisyssä mutta samaan aikaan kaikkea kiusaamista vastaan. ”Toinen toista – hevillä hyvinvointia” -tapahtuma on kaksiosainen ja sisältää kaikille avoimen päiväohjelman sekä Liveklubille sijoittuvan K-18 iltatapahtuman. Päivällä mukana on erilaisia puhujia ja aktiviteetteja, illalla FHMF-radiolähetys ja livebändejä.

-”Toinen toista –tapahtuma on pääasiassa kampanja nettikiusaamista vastaan mutta yhtä lailla kaikkea kiusaamista vastaan. Anteeksiannon tärkeys nostetaan myös isoon rooliin”, kertoo Sami Orava, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Jos sinä tai yrityksesi haluatte olla mukana tukemassa ja parantamassa kiusattujen asemaa, lisätietoa antaa -bändin Matti Halonen puh. 040 6351 010 tai sähköposti matti.halonen@mournfullines.com

Kommentoi julkaisua