HIM Tavastialle uudenvuoden aattona

HIM Klubi 2015 (6)Uudenvuoden aattona , ja DJ Jussi69 muuttavat Tavastian ja Semifinalin rakkauden alhoksi. Yhden taianomaisen illan aikana yleisölle on luvassa kaunis ja kammottava aikuistumisriitti, ”Sweet Sixteen”-bileet Helldonen tyyliin. Kuudennentoista kerran HIM ottaa aattoillan tahtipuikon käteensä ja johdattaa juhlakansan vuoteen 2016.

Uuden vuoden keikka päättää bändin kaksi ja puoli vuotta kestäneen maailmankiertueen. Rumpali Jukka ’Kosmo’ Krögerillä vahvistunut HIM lentääkin kotipesäänsä suoraan Englannin parhaan rock-areenan Nottingham Rock Cityn lavalta. Kotiinpaluujuhliinsa bändi on kutsunut mukaan ystäviään: helsinkiläinen At The Hollow jatkaa niissä jylhissä sfääreissä joihin viime kesän Tuska-festivaalin komea keikka heidät nosti ja DJ Jussi69 puolestaan saa jotakuinkin vapaat kädet olla oma värikäs itsensä.
Päivämäärä: torstai 31.12.
Aukioloaika: 20-04
Paikka: Tavastia & Semifinal
Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
Ikäraja: K18 (ei poikkeuksia)
Liput: 70 € (sis. Tiketin palvelumaksun)
Liput tulevat myyntiin tiistaina 15.9. klo 13:00
Tiketti-linkki: www.tiketti.fi/tapahtuma/34631
Lipunmyynti Tiketin verkkokaupassa www.tiketti.fi, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,78 € / min + pvm, ma-su klo 9-21) ja toimipisteissä (aukioloajat ja sijainnit Tiketin verkkosivuilta)
– Ostorajoitus: 2 lippua /asiakas
– Lippuja voi varata puhelinpalvelun kautta, varausaika 2 päivää. Verkkokaupasta vain ostoja.
– Liput ovat henkilökohtaisia. Liput nimetään jo varattaessa / ostotilanteessa ja henkilöllisyys tarkistetaan tapahtumapaikan ovella.

HIM Helldone 2015

Kommentoi julkaisua