HIMin jäähyväiskiertue on loppuunmyyty

HIM

Maamme kansainvälisesti menestyinein rock-yhtye HIM on parhaillaan loppuunmyydyllä jäähyväiskiertueella. Karismaattisen Ville Valon luotsaaman HIMin viimeinen kiertue lähti liikkeelle Pohjois-Amerikasta 23.10. ja lopulliset hyvästit faneilleen he jättävät uutenavuotena Helsingin Tavastia-klubilla. Kiertue käsittää 44 keikkaa 13 eri maassa, jonka aikana yli 110 000 HIM-fania ympäri maailman pääsee todistamaan suosikkiyhtyeensä viimeisiä live-esiintymisiä.

Viime viikonloppuna HIM esiintyi Pietarissa ja Moskovassa ja tänään tiistaina 28.11. alkaa kiertueen Euroopan osuus Varsovasta. Yhtyeen viimeiset esiintymiset ulkomailla nähdään Lontoon Roundhousessa 17. ja 19.12. Jäähyväiskiertue päättyy Suomeen, jossa kokoonpano tekee viisi ainutlaatuista Helldone-keikkaa 27.-31.12. Helldone on myös loppuunmyyty.

HIMin 26-vuotinen ura on ollut täynnä upeita saavutuksia. Yhtyeen kahdeksaa studioalbumia ja neljää kokoelmalevyä on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Lukuisia kertoja sekä kotimaassa että ulkomailla palkittu kokoonpano tunnetaan useista listaykkösistä ja radiohiteistä, kuten muun muassa ”Join Me In Death”, ”Wicked Game”, ”Right Here In My Arms”, ”Your Sweet 666”, ”Rip Out The Wings Of A Butterfly” ja ”The Funeral Of Hearts”. HIM on tehnyt myös suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen ja ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on myynyt Pohjois-Amerikassa kultaa (yli 500 000 myytyä levyä, Dark Light, 2005).

Kommentit