HIM:n entiseltä rumpalilta Gas Lipstickilta sekä In Flamesin kitaristilta Niclas Engelinilta uusi yhtye We Sell The Dead: uusi musiikkivideo katsottavissa

Kotimaisen, hiljattain lopettaneen HIM:n rivistöstä alun perin tunnetuksi tullut rumpali Gas Lipstick on perustanut In Flamesin kitaristin, Niclas Engelinin, Drömriketin Jonas Slättungin sekä Firewindista tutun Apollo Papathanasionin kanssa uuden yhtyeen nimeltä We Sell The Dead. Perinteistä heavy metalia modernilla otteella soittava yhtye on julkaissut musiikkivideon uudesta ”Pale And Perfect” -nimisestä kappaleestaan. Voit katsoa videon tästä:

Mitä mieltä olet We Sell The Deadin uudesta kappaleesta?

Yhtyeen basisti Jonas Slättung on kertonut projektista tuoreessa lehdistötiedotteessa seuraavaa:

”From the late 1800, an era that has inspired our band enormously, comes one of the greatest and darkest crime mysteries of them all: Jack The Ripper. We don’t know 100 percent who he was but we know his horrendous deeds. All the visuals we had in our mind, combined with the sometimes slightly morbid lyrics, made us think that this is what music would have sounded like if heavy metal had existed in the 19th century, or if Jack The Ripper had travelled forward in time to join a metal band. WE SELL THE DEAD would have been his natural choice for a backing band. He probably would have felt right at home with us.

”But, at the same time, the world hasn’t exactly evolved into a beautiful place since the 1880s. In the 1979 movie, ’Time After Time’, Jack The Ripper escapes justice by, indeed, fleeing in a time machine to 1979. After getting caught by his followers, The Ripper utters this line of wisdom: ’Back in 1893, I was a monster. Today… I’m an amateur.'”

We Sell The Dead on julkaisemassa debyyttialbumiaan nimeltä ”Heaven Doesn’t Want You And Hell Is Full” earMusicin kautta helmikuun 23. päivä. Voit katsoa yhtyeen tulevan albumin tiedot tästä:

01. The Body Market
02. Echoes Of An Ugly Past
03. Leave Me Alone
04. Imagine
05. Turn It Over
06. Too Cold To Touch
07. Trust
08. Pale And Perfect
09. Silent Scream