Hiphop-pioneeri D.M.C. mukana bändissä Exoduksen ja Generation Killin jäsenten kanssa – Fragile Mortalsin debyyttialbumi ulos lokakuussa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.10.2017

Hiphopin pioneerina toimineen Run-D.M.C. -ryhmän Darryl ”D.M.C.” McDaniels on nyt osa superyhtye Fragile Mortalsia, johon kuuluu hänen lisäkseen jäseniä mm. Exoduksesta ja Generaion Killista. Jäsenistöön kuuluvat laulaja Rob Dukes (ex-Exodus), basisti Rob Moschettie (ex-Pro Pain, M.O.D.), Generation Killin kitaristit Jason Trenczer ja Jason Velez sekä rumpali Rob Youells. Bändi on julkaisemassa ensimmäistä ”The Dark Project” -albumiaan 13.10.2017 eOne Musicin kautta.

Albumin on tuottanut Guns N’ Roses– ja Sons Of Apollo -kitaristi Ron “Bumblefoot” Thal, joka on myös ottanut osaa levyn kitararaitoihin ja lauluosuuksiin. Mies myös toi studioon jousikvartetin lisäämään bändin soundiin kokeellisuutta ja omaleimaisuutta.  Albumin aihepiiriin kuuluvat itsemurha, huumeongelmat, prostituutio, elämä ja kuolema sekä rasismi. Bändi on julkaissut ensimmäisen näytekappaleen ”Fired Up”.  Albumin kappalelista ja kansikuva nähtävissä jutun lopussa.

”Tämä genre on aina ollut minulle tärkeä – olinhan osa ensimmäistä hiphop-ryhmää, joka teki yhteistyötä rock -yhtyeen, Aerosmithin, kanssa kappaleella ”Walk This Way”. Yhteistyö kahden musiikillisen neron, Moschettin ja Bumblefootin, sekä Dukesin kaltaisen loistavan keulakuvan kanssa on tehnyt tästä projektista kaikkea sitä, mitä olen toivonut”, D.M.C. kertoo.

1. Whispers of Death
2. The Big Lie
3. Bitch
4. Underneath the Skin
5. Lot Lizard
6. Suicide
7. Fired Up!
8. Bad Man
9. Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)

Luetuimmat

Uusimmat