Kuva: Karri Harju

Hippimetalliryhmä Egokills julkaisee syyskuussa nimikkoalbumin

Kirjoittanut Niko Kuusela - 28.5.2023

Egokills tarjoilee uuden makupalan, ”Feeble”-nimisen kappaleen tulevalta pitkäsoitoltaan. Pasi Viitalan kirjoittama biisi riffittelee raskaasti, ja kitaristi soitti kappaleelle myös fuzzisen kitarasoolon. Vahvalla kertosäkeellä höystettyä kappaletta johdattelevat Janne Selon kirjoittamat sanoitukset, jotka muodostavat samaistuttavan tarinan niistä elämän hetkistä, kun usko on koetuksella.

Hippimetalliryhmä julkaisee syyskuun 8. päivä puolestaan seuraavan albuminsa, jonka nimi on yksinkertaisesti ”Egokills”.

”Kolmas levyllinen kovia Egokills-biisejä on vihdoin valmis! On pimeyttä, valoa ja jonkinlaista tasapainoa siinä välissä. Missään laatikossa ei pysytä, vaan kappaleita ja tunnelmia on moneen lähtöön. Olemme superylpeitä näistä biiseistä ja haluamme päästä soittamaan niitä keikoille mahdollisimman pian!” kommentoi bändi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Albumin tuottajana toimi Matti Lötjönen, ja se äänitettiin enimmäkseen Fantom Studiolla. Laulutuottajana toimi Olli Anttila (Astral Studio). ”Egokills”-levy on ennakkotilattavissa vinyylinä ja CD:nä uudessa virallisessa Egokills-kaupassa, jossa on kaupan yksinoikeudella myös uusi upea t-paita ja molemmat aiemmat levyt.

Juuri kotiin menestyksekkäältä, yhdessä Black Royalin ja Atlasesin kanssa soittamalta Baltian-kiertueelta palannut yhtye kertoo:

”Oli erittäin hyvä reissu, todella hyviä keikkoja ja hienoja ihmisiä. Molemmat bändit ovat erinomaisia! Egokills kuuluu keikkalavoille, ja aiomme kääntää kaikki kivet päästäksemme soittamaan näitä biisejä mahdollisimman monelle musiikin ystävälle.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kappalelistaus:

  1. The Perfect Song
  2. Life’s a Party
  3. Sweat
  4. The Last Trip
  5. Utopia
  6. Feeble
  7. Dormant
  8. Grey Rainbows
  9. Dark

Luetuimmat

Uusimmat