Hoarsefest Limited Edition tarjoilee joulun metallisimman illan – Luvassa mm. Shereignin debyyttikeikka sekä Battle Beast- ja Arion-kitaraklinikat

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.11.2020

Helsingin keskustan On The Rocks täyttyy tapaninpäivänä raskaan rockin ja metalin ystävistä, kun viime vuonna debytoinut Hoarsefest-tapahtuma saa jatkoa. Tapahtuman isäntäbändi Oceanhoarse on jälleen tehnyt parhaansa kasatakseen mahdollisimman mielekkään kattauksen bändejä ja soittoklinikoita. Koska asiakaspaikkoja ja soittoaikaa on tänä vuonna tarjolla rajoitusten takia niukemmin, on festari tänä vuonna mallia Limited Edition: Kolme bändiä, kaksi kitaraklinikkaa ja vain 150 lippua myynnissä.

“Tämän vuoden Hoarsefest bookattiin jo viime joulukuussa edellisen tapahtuman aikana, kun On The Rocksin ohjelmapäällikkö Iiro tuli hymyissä suin ilmoittamaan olevansa enemmän kuin tyytyväinen väkimäärään ja ilmoitti, että ’ensi vuonna sitten uudestaan’, Oceanhoarse-kitaristi Ben Varon kertoo tyytyväisenä.

Tämän hetken yleisökapasiteetti- sekä aikataulurajoitukset tekivät festarin järjestämisestä haastavampaa, mutta tapahtuma pystytään pitämään silti samassa hengessä kuin vuosi sitten.

”Päädyimme Hoarsefest Limited Editioniin, eli hiukan edellisvuotta riisutumpaan versioon tapahtumasta, mutta lavalla nähdään jälleen monipuolinen kattaus New Wave of Finnish Heavy Metalia.”

Oceanhoarsen lisäksi mukana ovat tapahtumassa ensimmäisen keikkansa koskaan soittava, Sara Strömmerin kipparoima Shereign sekä juuri debyyttialbuminsa äänitykset valmiiksi saanut Thy Row. Klinikkalavalla on luvassa totista kitarasankaruutta, kun Brymiristä ja Battle Beastista tuttu Joona Björkroth sekä Arionin Iivo Kaipainen näyttävät miten kitaraa kuuluisi soittaa.

”Ilta huipentuu pieneen yhteisjamiin bändien kesken. Yksi kävijä poistuu myös komean Jackson SL2Q -kitaran kanssa, joka arvotaan kaikkien lipunostajien kesken. Tätä ei kannata missata!”

Pääset tunnelmaan mukaan jo ennen tapahtumaa ottamalla haltuun Oceanhoarsen tulevan ”<<REW”-singlen, joka julkaistaan 27.11. tai tsekkaamalla ”Locks”-singlen videon. Älä unohda myöskään Shereignin uunituoretta ”Losing Sight” -julkaisua tai Thy RownJust Fine” -videota.

HOARSEFEST Limited Edition
On The Rocks, Mikonkatu
Lauantai 26.12.2020

Oceanhoarse
Shereign
Thy Row

Klinikkalavalla:
Joona Björkroth (Battle Beast, Brymir)
Iivo Kaipainen (Arion)

Ennakkoliput tapahtumaan ovat nyt myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi.

Liput:
Ennakko 14e
Ovelta 16e
K-18