Hollywood Undead julkaisi yllätykseksi uuden EP’n ”Psalms”

Hollywood Undead julkaisi tänään yllättäen uuden EP:n ”Psalms”. EP on jatkoa viime vuoden studioalbumille ”Five”, ja se sisältää kaksi aiemmin julkaistua kappaletta ”Gotta Let Go” ja ”Another Level” sekä kolme uutta, julkaisematonta kappaletta ”Bloody Nose”, ”Live Fast Die Young” ja ”Something to Believe”. Yhtye saapuu Euroopan-kiertueelle huhtikuussa. Katso aikataulut alta.

Yhtyeen Johnny 3 Tears kommentoi EP:tä seuraavasti:

“On our new EP, we tackle darker subjects such as life, death, and suicide. As a band, we try to convey messages of hope and with this project specifically, redemption. If I could speak to every individual who needs help I would. But no one can do that, and that’s why we make the music we do. Hopefully we can help someone with these songs. They have definitely helped us.”

”Psalms”-EP:n kappalelista ja kansikuva:

1. Bloody Nose
2. Live Fast Die Young
3. Something to Believe
4. Another Level
5. Gotta Let Go