Hollywood Undead marraskuussa Suomeen

Hollywood UndeadYhdysvaltalainen  saapuu keikalle Helsingin Nosturiin marraskuussa. Musiikissaan vaihtoehtometallia, rockia ja rapia omintakeisesti yhteensulauttava bändi nähdään Nosturin lavalla sunnuntaina 9. marraskuuta.Keikan liput tulevat myyntiin torstaina 5. kesäkuuta.

Hollywood Undead on noussut viime vuosina osaksi Los Angelesin vaihtoehtobändien kiinnostavinta kärkeä. Bändin debyyttialbumi ”Swan Songs” julkaistiin vuonna 2008 ja se herätti välittömästi yleisön kiinnostuksen myyden lähes platinaa. Sittemmin yhtye on myynyt pelkästään Yhdysvalloissa yli kaksi miljoona albumia. Bändi on julkaisemassa kesällä neljättä albumiaan, joka on saanut nimen ”Hell Is Empty, Six Devils Are Here”.

Hollywood Undeadin tunnusmerkkeihin kuuluu, että jäsenet piiloutuvat pseudonyymien ja yksilöllisten maskien taakse. Musiikillisesti bändi on kerännyt vertauksia mm. Linkin Parkiin säröisillä kitarariffeillään ja elektronisten elementtien kanssa leikittelevillä rytmityksillään. Bändi on kiertänyt mm. Avenged Sevenfoldin kanssa ja syksyllä on vuorossa keikkaa Kornin ja Asking Alexandrian kanssa.

KEIKKA:
Su 9.11.2014 Helsinki,

LIPUT:
alk. 30,50 €, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

Lipunmyynti alkaa to 5.6.2014 klo 9.00

Kommentoi julkaisua