Hollywood Undeadin laulaja-basistilta uusi sooloprojekti nimeltä George Ragan The Dead Son: kuuntele ensimmäinen single

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 21.3.2021

Yhdysvaltalaisen, rap rockia soittavan  laulaja-basisti George ”Johnny 3 Tears” Ragan käynnisti oman sooloprojektin, joka kulkee nimellä George Ragan The Dead Son. Sen tuleva albumi ”The Abyss” ilmestyy 14. toukokuuta, ja ensimmäinen single ”Heaven Can Wait” on jo kuunneltavissa musiikkivideon kera.

Georgo Ragan kertoi, että kappale käsittelee meidän rooliamme tässä maailmassa.

”Miksi tavoitella taivasta, kun voimme tehdä sellaisen itse? Olen kirjoittanut ’The Abyss’ -albumia koko elämäni ajan, en ehkä musiikillisesti, mutta päiväkirjoihin ja paperin paloihin. Se on minun tarinani… pohdintaa tarkoituksestani ja kaikesta, jota olen kohdannut. Hyvä ja paha, niin tai näin… tutkimusta peilikuvani taakse ja kohti tuntematonta.”

”’Heaven Can Wait’ is about our role here in the world. Why reach for heaven if we can make one ourselves? ’The Abyss’ is a record I’ve been writing my whole life, maybe not musically, but in diaries and on shredded pieces of paper. It’s my story… my search for meaning within myself and everything I found. Good and bad, for better or worse… a search beyond my reflection, and into the great unknown.”