Hour Of Penance allekirjoitti sopimuksen Agonia Recordsin kanssa: uusi levy luvassa vuonna 2019

 

Italiasta ponnistava death metal -yhtye on allekirjoittanut uuden levytyssopimuksen Agonia Recordsin kanssa. Bändi valmistelee parhaillaan uutta studioalbumia, jonka sen on määrä julkaista vuonna 2019 uuden levy-yhtiön kautta. Yhtye avaa suunnitelmiaan sosiaalisessa mediassa:

”Olemme todella innoissamme kertoessamme, että Hour Of Penance on allekirjoittanut uuden sopimuksen Agonia Recordsin kanssa. Yhteistyömme ensimmäinen hedelmä, uusi albumimme, julkaistaan vuonna 2019. On upeaa olla osa levy-yhtiötä, joka on aina ollut keskittynyt laadukkaaseen extreme metalliin, ja se on juuri oikea paikka meille, jotta voimme saattaa uudet kappaleemme extreme metal -fanien korviin. Teemme kovasti töitä sen eteen, että saatte hienoimman ja parhaimman kuuloisen albumimme tähän asti, emmekä malta odottaa nauhoitusten aloittamista. Lisää tietoa on luvassa tulevien kuukausien aikana, joten pitäkää silmänne auki.”

Vuonna 1999 perustettu yhtye on julkaissut urallaan yhteensä seitsemän studioalbumia, joista kolme on julkaistu Prosthetic Recordsin kautta. Yhtyeen uusin albumi on vuonna 2017 julkaistu ”Cast The First Stone”.

 

Kommentoi julkaisua