HS: Helsingin Kulttuuritalon toiminta siirtyy monikansalliselle ASM Globalille

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.5.2023

Helsingin legendaarisen Kulttuuritalon ohjelma- ja ravintolatoiminta siirtyy monikansalliselle ASM Globalille. Yhtiön tavoitteena on tehdä Kulttuuritalosta kansainvälisesti kiinnostava tapahtumatalo. Uudistuksia aletaan toteuttamaan Kulttuuritalossa kesästä alkaen.

Alakertaan suunnitellaan 300 hengen klubia elävän musiikin esittämiseen, ja lisäksi myös yläkerrassa sijaitsevan Aalto-salin audiovisuaalista tekniikkaa uusitaan.

Koska Alvar Aallon suunnittelema Kulttuuritalo on suojeltu rakennus, on luonnollisesti rajoituksia sille, miten taloa voidaan kunnostaa.

”Kulttuuritalo on ikoninen rakennus, joka on ollut olemassa lähes 70 vuotta, ja olemme hyvin selvillä sen arkkitehtonisesta ja kulttuurisesta arvosta. Samalla haluamme tehdä siitä coolin ja elämää sykkivän paikan ja toivottavasti esitellä sen uudelle yleisölle”, ASM Globalin markkinointijohtaja Tom Lynch kertoo Helsingin-Sanomille.

ASM Global on maailman suurin tapahtuma-alan yhtiö, joka toimii tällä hetkellä ympäri maailmaa yli 350:ssa tapahtumapaikassa.

Luetuimmat

Uusimmat