Huhujen mukaan nu metal -yhtye Mudvayne saattaa tehdä paluun keikkalavoille nopeammin kuin arvaammekaan

Yhdysvaltalainen nu metal -yhtye nousi ihmisten tietoisuuteen vuonna 2000 debyyttialbumillaan ”L.D. 50”, jonka jättihitti ”Dig” on noussut hiljattain internetissä meemiksi asti. Bändi nautti tasaista suosiota 2000-luvun läpi, kunnes se vaipui viettämään hiljaiseloa vuonna 2010.  Sen jälkeen yhtyeestä ei ole kuulunut mitään ja sen jäsenet ovat keskittyneet eri projekteihinsa, kuten HellyeahiinSoften The Glareen ja Audiotopsyyn.

Tuoreiden huhujen mukaan on kuitenkin mahdollista, että yhtye on suunnittelemassa paluuta keikkalavoille paluukiertueen merkeissä. Huhut ovat peräisin Facebook-sivu Wolverinekillsilta, joka on aikaisemmin tiedottanut oikein sen, että Jay Weinberg oli Slipknotin uusi rumpali vuonna 2014, ja sen, että Slipknot tulisi kiertämään Gojiran ja Behemothin kanssa vuonna 2019.

Bändin jäsenet ovat puhuneet paluusta haastatteluissa aikaisemminkin, mutta kukaan ei ole tuntunut olevan kovin varma siitä, tuleeko se koskaan tapahtumaan. Solisti Chad Gray on aikaisemmin todennut olevansa yhteyksissä muihin jäseniin, mutta keskittyneensä uuteen bändiinsä Hellyeahiin. Myös basisti Ryan Martinie, joka soittaa nykyisin omassa fuusiojazz-projektissaan Soften The Glaressa, on puhunut omista ajatuksistaan paluuseen liittyen:

”Puhetta on ollut aina, mikä on hyvä asia. Olemme hyvin onnekkaita siinä, että tekemämme musiikki kerää edelleen jonkinlaista mielenkiintoa faneiltamme ja ihmisiltä, jotka olisivat aina halunneet nähdä meidät esiintymässä, mutta jotka eivät koskaan nähneet. Ilmassa pyörii edelleen kysymys siitä, aiommeko palata yhteen. Minulla ei ole antaa siihen mitään vastauksia. Voin sanoa vain sen, että on hauskaa, että ihmiset edelleen nauttivat Mudvaynesta. Kuten se koko ’brbr DENG’ -juttu. Tehkää hauskoja juttuja, naurattakaa ihmisiä ja jakakaa niitä. Mutta mitä tulee tulevaisuuteen… En tiedä, vain aika näyttää.”

Kommentoi julkaisua