Huhut pyörivät Five Finger Death Punchin ympärillä: Kitaristi Jason Hook poistunut yhtyeen miehistöstä?

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Five Finger Death Punchin rivistössä epäillään tapahtuneen muutoksia hiljattain, sillä huhujen mukaan kitaristi Jason Hook on jäänyt pois miehistöstä. Viime joulukuussa  Hook joutui leikkaukseen, jossa hänen sappirakkonsa poistettiin, ja keväällä ilmoitettiin, että terveysongelmista kärsivän kitaristin tonttia paikkaa Andy James. Sen jälkeen Hookista ei ole tietoja juurikaan tihkunut.
Yhtye on sittemmin julkaissut Las Vegasissa kuvattua videosarjaa, jolla esiintyvät Las Vegasissa asuvat yhtyeen jäsenet, laulaja Ivan Moody, basisti Chris Kael ja kitaristi Zoltan Bathory, mutta Jason Hookia ei näy missään.
Huhumylly sai vauhtia, kun Hookia ei näy niin ikään Las Vegasissa kuvatulla, yhtyeen kesäkuussa julkaisemalla ”A Little Bit Off” -musiikkivideolla. Lisäksi yhtyeen Instagram-tilin ylittäessä miljoonan seuraajan rajan yhtye jakoi kiitospäivityksessään kuvan, jossa se poseeraa lavalla Andy Jamesin kanssa.
Laulaja Ivan Moody jakoi aiemmin kuvia henkilökohtaisella Instagram-tilillään yhtyeen historiasta, eikä noissakaan kuvissa näkynyt kitaristi Jason Hookia. Laulajan seuraajista jotkut ryhtyivät utelemaan kitaristin poissaolosta viimeaikaisista päivityksistä, mutta Moody tyytyi väistelemään kysymyksiä ja onkin sittemmin poistanut päivityksensä. Kuvakaappaukset keskusteluista ovat nähtävillä Metal Sucks -sivustolla.

Kommentoi julkaisua