Huikea David Bowie -tribuutti Suomeen marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.4.2016

David Bowie Tribuutti 2016Maailman parhaaksi David Bowie –tribuuttiesiintyjäksi nimetty brittiläinen David Brighton tuo huikean Bowie-kiertueensa Suomeen marraskuussa. ”Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience” –niminen konsertti nähdään Turun Logomossa maanantaina 7.11. ja Helsingin Kulttuuritalossa tiistaina 8.11. Liput tähän Bowie-tribuuttiin maksavat alkaen 59,50 euroa, ja ne ovat jo ennakkomyynnissä Menolipussa. Myynti Lippupisteessä ja Ticketmasterissa alkaa lauantaina 23. huhtikuuta kello 9.00.

”Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience” on monimediallinen spektaakkeli, joka vie katsojansa matkalle David Bowien musiikin maailmaan tämän legendaarisen taiteilijan viimeisiin vuosiin ja vuosikymmenten taakse. Kyse ei ole pelkästä konsertista vaan kokonaisvaltaisesta teatteriesityksestä, jossa rock-musiikin historia soi upeasti tulkittuna Bowieta kunnioittaen.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Turkuun ja Helsinkiin saapuva konsertti esittelee David Bowien matkan avaruusajan rock-idolista hienostuneeksi mediatähdeksi. Esityksessä kuullaan Bowien ajattomia klassikoita, jotka jättivät lähtemättömän jälkensä aikamme popkulttuuriin.

David Brighton on ääneltään, liikkeiltään ja eleiltään kuin David Bowie. Hän esiintyi aikanaan myös yhdessä David Bowien kanssa muun muassa TV-mainoksissa ja Bowien albumilla. Brighton on saanut tunnustusta Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloista, jossa hän on ollut pitkään mukana Las Vegasin Legends In Concert –show’ssa.

– David Brightonin karisma pitää yleisön otteessaan. Hänen lauluäänensä on huikea ja yhdennäköisyytensä David Bowien kanssa häkellyttävä. Voisi jopa luulla, että lavalla on Bowie itse, kirjoitti LA Review –julkaisu arviossaan.

David Brighton’s Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience:

Logomo, Turku MA 7.11. klo 19.00.

Kulttuuritalo, Helsinki TI 8.11. klo 19.00.

Liput alkaen 59,50 euroa ennakkomyynnissä jo Menolipussa. Myynti Lippupisteessä (Turun konsertti) ja Ticketmasterissa (Helsingin konsertti) alkaa lauantaina 23. huhtikuuta kello 9.00. Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja. Vip-illallispakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85.

Kiertueen tuottaa Eastway Live

Esitys netissä: www.spaceodditylive.com