Huippusuosittu Hollywood Undead ja Disco Ensemble Red Hot Chili Peppersin lämppäreiksi Helsinkiin heinäkuussa

Suomessa huippusuosituksi noussut Hollywood Undead sekä kotimainen kestosuosikki Disco Ensemble ovat Kaisafest 2017 -festivaalin tuoreimmat kiinnitykset. Tapahtuman päätähtenä nähdään rock-maailman ehdottomiin legendoihin lukeutuva Red Hot Chili Peppers. Kaisafest järjestetään Kaisaniemen puistossa Helsingin keskustassa lauantaina 29. heinäkuuta. Liput maksavat alkaen 89,50 euroa, ja ne ovat myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa. Lisää artisteja julkaistaan lähiviikkoina.

Hollywood Undead on Los Angelesista kotoisin oleva rapcore-yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa Swan Songs vuonna 2008. Yhtye on tullut tunnetuksi siitä, että sen jäsenet käyttävät esiintyessään jääkiekkomaalivahdin kasvosuojuksen kaltaisia naamioita. Hollywood Undead on nähty aiemmin Suomessa mm. Provinssissa 2015. Vuotta aiemmin Helsingin-konsertin yhteydessä The Circuksen eteen keräytyi satoja metrejä pitkä jono odottamaan pääsyä katsomoon.

Kaisafestin toinen nyt julkistettava kiinnitys, Disco Ensemble, ei suurempia esittelyjä kaipaa. Tämä jo vuonna 1996 perustettu kokoonpano on kiertänyt kotimaisia ja kansainvälisiä konserttilavoja väsymättömällä tahdilla ja on vakiinnuttanut paikkansa punkin ja post-hardcoren kentässä. Yhtyeen uusin albumi, Afterlife, julkaistiin kuluvan vuoden alussa.

Kaisafest 2017 -festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta alueella on myös useita K-18 anniskelualueita. Lisäksi myynnissä on erillisiä ruokailun ja pääsylipun sisältäviä VIP-paketteja.
Kaisafest 2017 Kaisaniemen puistossa Helsingissä lauantaina 29. heinäkuuta. Portit avautuvat klo 15.00. Liput Menolipusta ja Ticketmasterista alkaen 89,50 euroa. Myynnissä on myös Priority-lippuja (K-18) alkaen 109,50 euroa. Priority-lippuun sisältyvät omat ravintolapalvelut lähellä estradia sekä WC-tilat. Lisäksi myynnissä on rajallinen määrä VIP-illallispaketteja (K-18) sisältäen lipun, VIP-passin, buffet-illallisen, konserttilahjan sekä omat nimikoidut pöytäpaikat VIP -teltassa, jossa ovat käytössä omat ravintolapalvelut, WC:t ja telttaa reunustava aurinkoterassi, josta näkyvyys estradille alkaen 219 € + alv24% (=271,56 euroa). VIP-illallispakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85.

Hollywood Undead: www.hollywoodundead.com
Disco Ensemble: http://discoensemble.com
Red Hot Chili Peppers: www.redhotchilipeppers.com

Festivaalin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Kommentoi julkaisua