Huomisen Tytöt on masennuksen ytimessä uudella melankolisella videollaan

Huomisen Tytöt on Tampereelta kotoisin oleva tummansävyinen ja kokeellinen vaihtoehtobändi, joka on julkaisemassa uutta kokopitkää levyä 4. syyskuuta ja tarjoilee nyt ennakkomaistiaisena musiikkivideota biisistä ”Paha Uni”.

”Tämän videon kautta on haluttu ottaa käsittelyyn ongelma, joka ei ole niin yksiselitteinen ja joka kaipaa enemmän avointa puhetta vaikenemisen sijaan eli masennus ja mielenterveysongelmat ja niiden monet kasvot. Se, että jokainen ihminen on yksilöllinen samoin kun näiden yksilöiden tuntemukset ja sitä kautta niihin suhtautumisen täytyy olla yksilöllistä. Päällepäin iloinen ja eloisa ihminen voi olla pinnan alla jotain ihan muuta ja tuota on monien vaikea ymmärtää ja hyväksyä. ”Paha Uni” kertoo pelosta, ahdistuksesta ja sen kohtaamisesta ja tiedostamisesta kuin myös siitä, kuinka se pahimmillaan on musertava olo, jossa yksin vajoaa pinnan alle pidättämään hengitystä.”

Tuleva levy kantaa nimeä ”Valot Pois” ja sen yleissävy on erittäin tumma. Sanoitusten aiheet ottavat kantaa vakaviinkin aiheisiin, mutta pyrkivät jättämään saarnaamisen sivummalle antaen kuuntelijan tehdä omat johtopäätöksensä.

 

Kommentoi julkaisua