Huora ei luovuta – Kuuntele uusi single ”(Älä) luovuta”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.10.2021
Kuva: Pekka Nurmi

Punkrock-yhtye Huoran uusi single ”(Älä) luovuta” yllättää positiivisella asenteella, jonka voimin uskaltaudutaan päästämään irti kaikesta. Retein riffein tykittelevä kappale on taattua Huoraa, jonka energisessä meiningissä lauletaan mukana ja kirmataan pitissä kohti vapautta talutushihna perässä lepattaen.

Tämä kappale taitaa olla Huoran positiivisin ralli. Sanat syntyivät sävellyksen herättämästä tunteesta, siitä hetkestä, kun päätin selvitä käsillä olevasta paskasta. Koin elämässäni valintojen hetkiä ja päätin valita sen, missä luovuttamalla sai enemmän. Luopuminen mielletään usein surulliseksi asiaksi, mutta oikeastihan se on harkko kultaa. Etenkin jos uskaltaa luopua asioista jotka eivät enää toimi. Laske sinäkin irti kaikesta, mikä ei toimi enää! Luovutus ei oo luovuttamista”, kertoo Huoran solisti Anni Lötjönen sanomasta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

(Älä) luovuta” on kolmas julkaistava single Huoran kolmannelta pitkäsoitolta, jota tuottelias yhtye parhaillaan viimeistelee. Levyn aikaisemmat singlet ”Loppu” ja ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)” ovat saaneet ilahtuneen vastaanoton luoden odottavaista tunnelmaa niin uudelle albumille kuin myös paljon kaivatuille keikoille. Taattua live-riehuntaa onkin keväällä vihdoin taas luvassa, kun yhtye nousee Tampereen Pakkahuoneen lavalle 11.2.2022. Illassa mukana myös Lähiöbotox ja Tyrantti.

Tarttuvilla biiseillä ja räyhäkkäällä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran toinen albumi ”Kosto elää!” meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa lähes 10 miljoonaa kertaa ja yhtyeen hehkutetut musiikkivideot ovat kaikki keränneet satojatuhansia näyttökertoja. Uuden albumin julkaisee Backstage Rock Shop.

Voit kuunnella yhtyeen uuden kappaleen tästä:

www.facebook.com/Huoraofficial
www.instagram.com/huoraofficial